Orgoniitti pyramidi ”Oma Voima”

Loppuunmyyty

Todella kaunis orgoniitti, jossa orgaaninen ainesosa sisältää resiiniä ja tiikerinsilmä kiveä, ei orgaaninen ainesosa metallia eli tässä pyramidissa on kullanvärisiä metallihiukkasia ja kuparilankaa. Pyramidissa on myös kullanvärinen elämänpuu symboli. Käytä tätä orgoniitti pyramidia tuomaan sinulle tai ympäristöön (kotona/työpaikalla) enemmän rohkeutta, voimaa, luottamusta ja vaurautta.

Koko: 7,5 cm x 7,5 cm, korkeus 6 cm. Hand made.

Shamaanittaren info:

Pyramidit ovat hyviä manifestointityökaluja sekä energian vahvistajia. Monet muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tätä pyhää muotoa esim. egyptiläiset, mayat, kiinalaiset jne. Egyptissä sanotaan, että pyramidit symboloivat auringon sädettä. Pyramidit muotoisten kristallien sanotaan ottavan käyttöönsä korkeammat energian värähtelyt ja auttavat tällä tavalla luomaan/manifestoimaan asioita voimakkaammin.

Elämänpuu edustaa tuonpuoleista elämää sekä yhteyttä maan ja taivaan välillä. Side ja kiintymys puihin on niin syvä, että keltit uskoivat puiden olevan esi-isien maailman portinvartijoita. Elämänpuusymboli on muistutus keskittyä, olla tietoinen ympäristöstä ja pysyä meditatiivisessa tilassa/tietoisuuden tilassa. Se auttaa sinua löytämään voimaa ja vakautta.

Tiikerinsilmä: Tiikerinsilmä stimuloi toimintaan ja auttaa sinua tekemään päätökset tarkkanäköisesti ja ymmärtäen ilman että tunteet varjostavat päätöksentekoa. Perinteisesti tiikerinsilmää kannettiin amulettini kirouksia ja pahantahtoisia ajatuksia vastaan. Se voi torjua ei toivotut ja negatiiviset energiat. Kivi antaa sinulle rohkeutta, itseluottamusta ja mielen lujuutta. Työskentele kiven kanssa kun tahdot saavuttaa tavoitteesi. Jos sinulla on taipumusta itsekriittisyyteen tai kärsit itseluottamuksen puutteesta, tiikerinsilmä auttaa sinua => se tuo sinulle luottamusta, valoa ja optimismia, jotka helpottavat näihin tunteisiin. Voimakas kivi auttamaan selviytymään perusasioista ja auttaa menemään läpi vaikeiden aikojen. Elvyttää hyvää onnea ja vaurautta.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin. 

39,00 €