Orgoniittipyramidi, Menestys ja vauraus (sitriini)

Todella kaunis orgoniitti, jossa orgaaninen ainesosa sisältää ekohartsia ja sitriiniä, ei orgaaninen ainesosa metallia eli tässä pyramidissa on kuparihiukkasia ja kuparilankaa. Kärkenä vuorikvartsikide. Pyramidissa on myös kullanvärinen OM symboli. Sitriinipyramidi on hyvä tehoste aktivoimaan vaurautta ja menestystä bisneksissä, sitriini tunnetaan myös kauppiaan kivenä. Joten voit aktivoida sillä esim. vaurausaluetta (Kaakon ilmansuunta) kotona tai yrityksessä.

Koko: 9 x 9 cm, korkeus 9 cm. Valmistettu käsin Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina on Energiakivet. Jokainen on uniikki eli saat itsellesi kuvassa näkyvän pyramidin.

Shamaanittaren info:

Pyramidit ovat hyviä manifestointityökaluja sekä energian vahvistajia. Monet muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tätä pyhää muotoa esim. egyptiläiset, mayat, kiinalaiset jne. Egyptissä sanotaan, että pyramidit symboloivat auringon sädettä. Pyramidit muotoisten kristallien sanotaan ottavan käyttöönsä korkeammat energian värähtelyt ja auttavat tällä tavalla luomaan/manifestoimaan asioita voimakkaammin. Tämä orgoniittipyramidi on ns. Nubian pyramidimalli eli siinä pyramidin huippu on korkeampi ja terävämpi kuin normi pyramidissa.

OM: on symboli, joka on monille esim. joogapiireistä tuttu. Om-symboli tuo tuo rauhaa, harmoniaa ja tasapainoa käyttäjälleen sekä suojaa negatiivisilta energioilta. Om symboli on suotuisa symboli ja sitä käytetään monissa eri tilanteissa symboloimaan onnellisuutta (eri tuotteissa, koruissa ja esineissä) Vastun mukaan (intialainen Feng Shui) OM symbolin sijoittaminen talon sisäänkäynnin lähelle houkuttaa kotiin hyvää onnea.

Sitriini tunnetaan menestyksen kivenä ja kauppiaan kivenä, koska se manifestoi menestystä ja vaurautta bisneksissä. Keltaiset kristallit luovat valoa, optimismia, lämpöä ja selkeyttä ympärilleen. Sitriini erityisesti on ilon ja onnellisuuden kivi, joka valaisee niitä asioita elämässäsi, jotka tarvitsevat tätä valon energiaa juuri nyt. Sitriini on yhteydessä Solar Plexukseen, joten se on hyvä apu auttamaan sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitset vahvuutta olla oma valoisa itsesi. Se antaa mielen selkeyttä, itseluottamusta ja tahdonvoimaa. Sitriini auttaa päästämään irti kaikenlaisista negatiivista energioista, olivat ne sitten omia ajatusmalleja tai ympäristöstä aiheutuvia paineita. Sitriinillä on kyky puhdistaa ja vaikuttaa auraan, joten sitä voi käyttää myös meditaatioissa ja henkisissä harjoituksissa. Sitriini sanoo: on aika kommunikoida ideasi ja tarpeesi selkeästi, erityisesti työasioissa. kokeile uusia aktiviteettia ja vieraile uusissa paikoissa. Ota aikaa mille tahansa luoville asioille.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin


49,00 €