Orgoniittipyramidi, Rakkaus ja Harmonia 1 (ruusukvartsi)

Todella kaunis orgoniitti, jossa orgaaninen ainesosa sisältää ekohartsia ja ruusukvartsia, ei orgaaninen ainesosa metallia eli tässä pyramidissa on kuparihiukkasia ja kuparilankaa. Kärkenä kvartsikide. Pyramidissa on myös kullanvärinen elämänkukka symboli. Käytä tätä orgoniitti pyramidia tuomaan sinulle tai ympäristöön (kotona/työpaikalla) enemmän rakkautta ja harmoniaa. Ruusukvartsipyramidi on hyvä tehoste aktivoimaan rakkautta ja romanttista ihmissuhdetta, koska ruusukvartsi luo harmoniaa rakastavalla energiallaan. PS: pyramidi on hennon vaaleanpunainen, vaikka kuvassa se näyttää enemmän valkoiselta. kuvasin pyramidit ulkona ja kirkas valo hämää väriä. 

Koko: 8,5 x 8,5 cm, korkeus 9 cm. Valmistettu käsin Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina on Energiakivet. Jokainen pyramidi on uniikki eli saat kuvassa näkyvän itsellesi.

Shamaanittaren info:

Pyramidit ovat hyviä manifestointityökaluja sekä energian vahvistajia. Monet muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tätä pyhää muotoa esim. egyptiläiset, mayat, kiinalaiset jne. Egyptissä sanotaan, että pyramidit symboloivat auringon sädettä. Pyramidit muotoisten kristallien sanotaan ottavan käyttöönsä korkeammat energian värähtelyt ja auttavat tällä tavalla luomaan/manifestoimaan asioita voimakkaammin. Tämä orgoniittipyramidi on ns. Nubian pyramidimalli eli siinä pyramidin huippu on korkeampi ja terävämpi kuin normi pyramidissa.

Elämänkukka: on symboli, jolla on paljon henkisiä perinteitä ja vahvoja voimia. Symboloi elämän kiertokulkua. Sanotaan, että elämänkukka symbolissa on koko universumimme merkityksellisimmät ja pyhimmät kuviot. Elämänkukka luo harmoniaa ja suojelevia ominaisuuksia, joten sen positiivinen symbolismi sopii erittäin hyvin tähän orgoniitti pyramidiin.

Ruusukvartsi tunnetaan pyyteettömän rakkauden kivenä, luottamuksen lisääjänä ja anteeksiantamisen kivenä. Lempeä ruusukvartsi avaa sydäntä ja muuttaa negatiiviset tunteet positiiviseksi. Erinomainen kivi käyttää kriisien ja traumojen aikana, koska se tuo nopeasti rauhaa. Se muuttaa negatiivisen ilmapiirin ja tukee positiivisia affirmaatioita. Edistää mielikuvitusta ja luovuutta taiteessa, musiikissa ja kirjoittamisessa. Voit käyttää ruusukvartsia parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi ja ennen kaikkea lisäämään rakastavaa energiaa itsellesi ja muille.

Tässä bonuksena Shamaanittaren Feng Shui tippejä, miten voit sijoittaa ruusukvartsipydamidin kotona:

Yleisesti voit sijoittaa ruusukvartsipyramidin sellaiselle alueelle, johon toivot aktiivisesti virtaavan rakastavaa ja harmonista energiaa.

Pohjoisen alueella voit käyttää pyramidia aktivoimaan rakkautta työasioihin. Joko niin että löydät rakastavan energian omaa työtäsi kohtaan tai manifestoit rakkauden tulevan elämääsi työn kautta.

Idän alueella voit käyttää pyramidia aktivoimaan paremman perheharmonian ja jos sijoitat sen kodin keskustaan se säteilee sieltä tasapuolisesti kaikille kodin asukkaille.

Lounaan alueella voit käyttää pyramidia aktivoimaan romanttista rakkautta ja harmonisia ihmissuhteita.

Luoteen alueella voit käyttää pyramidia aktivoimaan elämääsi rakastavia ja auttavia ystäviä ja harmonisia, hyviä suhteita omiin opettajiin ja mentoreihin.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin.


49,00 €