Pagan Lenormand oracle (avattu pakka)

Avattu pakka, jota selailtu 2-3 tapahtumassa. Hyväkuntoinen, kovakantinen rasia. Esimerkkikuvia lisäkuvina. Saatavilla vain 1 kpl.  

Tässä pakassa Lenormandin kuvat on luotu vastaamaan pakanallisia symboleja. Näissä uniikeissa oraakkelikorteissa säilyy alkuperäisen oraakkelikorttien selkeys. Jokainen kortti ennustaa jokapäiväisiä tapahtumia ja avaa samalla laajemmat henkiset mahdollisuudet. Tämä pakka, aivan kuin pakanatkin, on maaginen sekoitus maanläheistä viisautta ja maagista värähtelyä.

Pakka sisältää 36 korttia sekä mukana on opaskirja, jossa tekstit ovat viidellä kielellä: englanti, espanja, ranska, italia ja saksa. Pakkaus: kovakantinen rasia

Mikä Lenormand? Ns. Lenormand kortit perustuvat Marie Anne Lenormandin käyttämiin metodeihin. Marie Anne Lenormand syntyi 1772 Alçeonissa, kävi luostarikoulun opetuksissa ja hänen tiedetään olleen kiinnostunut musiikista, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta. Hän muutti Pariisiin ja aloitti uransa ennustajanaisen apulaisena. Hän mm. ennusti monien merkkimiesten tuhon/kuoleman. Elämänsä aikana hän oli useampaan otteeseen vangittuna, jopa maanpaossa, mutta palattuaan takaisin Pariisiin hän perusti oman ennustajasalongin ja oli pian suositumpien ennustajien joukossa. Marie Anne Lenormand on jäänyt historiaan ennen kaikkea ennustajana, joka ennusti Napoleonille tulevan tuhon. Tänä päivänä käytössä oleva Lenormand-korttipakka muodostuu 36 kuvakortista ja muistuttaa symboleiltaan erittäin paljon klassisia mustalaiskortteja. Kortit ovat ennustajien suosiossa esim. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Ranskassa, Belgiassa ja Englannissa.

19,00 €