Pagan Ways Tarot Cards (avattu selailupakka)

Nämä kortit ovat olleet seilailukpl muutamassa tapahtumassa. Kovakantinen rasia, joka aukeaa sivulta. Magneettikiinnitys. Kortit ovat hyväkuntoiset. Vain 1 kpl saatavilla.

Pakanat tietävät, että viidellä aistillamme havaittu aineellinen maailma on vain osa kokonaisuutta. On olemassa näkymättömiä toisia maailmoja, jotka menevät päällekkäin omamme kanssa ja joita asuttavat jumalat ja jumalattaret, luonnonhenget ja elementaalit - universumin toiminnasta vastuussa olevien luonnonvoimien ja energioiden tietoiset ruumiillistumat. Pakanalle kaikella on sielu tai henkinen olemus. Tämä pakka perustuu pakanalliseen maailmankuvaan, sen symboleihin ja opetuksiin ja tarjoaa 78 kaunista korttia, joissa on jumalia ja jumalattaria. Mukana oleva, helposti ymmärrettävä opas kertoo tarinan, kuinka Fool matkustaa pienten ja suurten arkanoiden läpi kohtaamalla voimat, jotka muovaavat häntä ja jokaista meistä. Myytit jumalista luovat yhteyksiä korttien, suurten ja pienten arkanoiden välille sekä sisäisten ja ulkoisten polkujen välille. Tämä pakanahenkinen korttipakka voi viedä sinut oman psyykesi todellisuuksiin ja opastaa sinua henkiseen valaistumiseen.

Tekijästä: Anna Franklin on "Arianrhodin ylipapitar", joka järjestää opetuspiirejä ja postikursseja sekä erilaisia tapahtumia mm. vuotuista Mercian Gatheringiä, pakanallista leiriä, joka kerää rahaa hyväntekeväisyyteen. Hän puhuu säännöllisesti konferensseissa, keskusteluissa ja työpajoissa ympäri maata. Anna asuu Englannissa, jossa hän kasvattaa itse yrttejä ja ruokaa sekä koettaa elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Anna on kokopäiväinen kirjailija; hän on kirjoittanut monia noituutta ja pakanuutta käsitteleviä kirjoja, mm. Sacred Circle Tarot, The Fairy Ring Oracle, Juhannus, Lammas, Fairy Lore, Herb Craft, Maagiset suitsukkeet ja öljyt, Kelttiläiset eläinoraakkelit, Henkilökohtainen voima, Familiars, Hearth Witch ja Shamaanin polku. Annan kirjoja on käännetty yhdeksälle kielelle.

35,00 €