Palashampoo, Setri

Loppuunmyyty Poistuva tuote

Valikoimasta poistuva tuote, 1 kpl jäljellä (päivitetty 6.4)

100% luonnollinen palashampoo, jossa on mangovoita ja aloeuutetta. Shampoossa on ravitsevaa luomukookosöljyä sekä hoitavaa avokadoöljyä, jotka hellävaraisesti puhdistavat hiukset ja päänahan. Avokadoöljy ja mangovoi auttavat palauttamaan kiillon ja kosteuttamaan kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Sekoitettu setrin eteeriseen öljyyn ja risiiniöljyyn ravitsemaan päänahkaa. Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Hiero shampoopalaa märille hiuksille. Hiero hellävaroen päänahkaan ja hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele hyvin. Säilytä kuivassa astiassa.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto nestemäisille shampoille eikä tule muovipulloja. Palashampoo on ihanteellinen myös matkoilla: ei vuotoriskiä ja se on helppo kuljettaa käsimatkatavaroissa. Shampoo ei sisällä palmuöljyä, sulfaatteja eikä synteettisiä tuoksua tai värejä.

Ingredients (INCI)

Cocos Nucifera Oil*, Persea Gratissima Oil, Olea Europea Fruit Oil, Sodium Hydroxide**, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Mangifera lndica seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cedrus Deodora Oil, Bulnesia Sarmienti Extract, Evernia Prunastri Extract.

*setrifioitu luomu, ** käytetään saippuoitumisessa; sitä ei ole lopputuotteessa.

6,00 € 14,90 €