Pallo, Dalmatian Jasper 35 mm

Shamaanittaren info: Dalmatian Jasperin energia tuo lapsenomaista iloa ja leikkimielisyyttä elämään sekä lisää luovuutta. Se muistuttaa sinua siitä, että on ihan ok pitää hauskaa ja nauttia elämästä.

Emotionaalinen ja mentaalinen puoli: maadoittavan kykynsä vuoksi auttaa pitämään jalat maassa. Auttaa parantamaan organisointitaitoja, se muuttaa ideat toiminnaksi ja tuo sitkeyttä asioiden loppuun saattamiseen. Antaa rohkeutta käsitellä kaikkia ongelmia tehokkaasti ja päättäväisesti sekä tuo rauhaa stressaavina aikoina. Kiven avulla voi poistua tarve kostaa niille ihmisille, jotka ovat tehneet sinulle väärin. Auttaa vapauttamaan tunteen siitä ettet voisi luottaa toisiin ihmisiin. Lisää myös uskollisuuden tunnetta ihmissuhteisiin. Se auttaa suojautumaan painajaisilta ja tuo hauskuutta elämään, nostaa ylös masennuksesta ja vapauttaa negatiivisia ajatuksia.

Henkinen puoli: Yhdistää meidät leikkisään puoleemme, yhdistää yin ja yang puolia meissä. Tasapainottaa auraa ja erityisesti kohdistuu fyysiseen, mentaaliseen ja emotionaaliseen energiakehoon. Antaa suojaa ja maadoitusta, helpottaa astraalimatkustusta ja kiveä voi käyttää myös unityöskentelyssä, koska pystyt muistamaan unet paremmin.

Fyysinen puoli: hyvä verenkierto-ja ruoansulatuskanaville. Auttaa myös sukupuolielimiä. Tukee kehoa pitkittyneiden sairauksien aikana ja auttaa toipumiseen ja kehon parantamiseen. Jos tahtoo päästä irti jostain addiktiosta, niin dalmatian jasper on hyvä tuomaan päättäväisyyttä mm. lopettaa tupakointi. Puhdistaa myrkyt kehosta, puhdistaa verta ja vahvistaa immuniteettiä.

PS: Tätä kiveä voi käyttää apuna, jos tahtoo työskennellä eläinten kanssa, se auttaa mm. eläinkommunikoinnissa.

Geologinen info: Tämä kivi löydettiin Meksikosta ja se on kvartsikivi, jossa on mustia ja ruskeita pilkkuja. Tämä pilkut ovat joko mustaa turmaliini tai Draviittia, joka tunnetaan ruskeana turmaliinina. Kivi tunnetaan myös nimellä Dalmatian kivi, koska koostumuksensa vuoksi se ei periaatteessa ole jasperia. Kiven nimi juontaa juurensa aikaan, jolloin se ensimmäisen kerran löydettiin. Kaivajat huomasivat sen muistuttavan Dalmatian koiran turkkia ja sille annettiin tämän vuoksi niiden nimi, jotta tavallisten ihmisten olisi helpompi muistaa se.

15,00 €