Pallo, lumikvartsi (50 mm)

Vipa kpl

Saat kuvassa näkyvän kiven. 

Lumikvartsi pallo, jonka halkaisija on 5 cm. Lumikvartsi tunnetaan myös nimellä maitokvartsi tai valkoinen kvartsi. Sanotaan, että lumikvartsi on lempeämpi ja naisellisempi kvartsin lajike kuin kirkas kvartsi, jonka sanotaan olevan maskuliinisempi.

Lumikvartsi tuo puhtautta ja viisautta, se auttaa henkisessä stressissä ja parantaa mielen keskittymiskykyä. Lumikvartsia tuo viattomuutta ja kykyä katsoa asioita lapsen silmin ilman ennakkoluuloja tai kyynisyyttä, mutta kuitenkin aikuisen viisaudella, kokemuksella ja tiedolla. Lumikvartsi on kivi, joka tukee sinua oppiessasi oppitunteja ja auttaa sinua päästämään irti liian suuresta vastuusta ja rajoituksista. Se on hyödyllinen opiskelussa ja kokeiden tarkistamisessa.

Lumikvartsi on erinomainen kristalli henkisiin tarkoituksiin. Se auttaa vahvistamaan intuitiota ja antaa mielen selkeyttä ja terävyyttä viestien tulkitsemiseen. Se auttaa sinua ajattelemaan ennen kuin puhut. Se toimii parhaiten emotionaalisella ja hienovaraisella tasolla.

Pyöreys edustaa symbolisesti ykseyttä, kokonaisuutta, täydentymistä, karmaa ja syklisiä energioita. Pallon muoto lähettää värähtelyjä tasaisesti kaikkiin suuntiin ja pitää energian virtaavana. Pallon sileä pinta helpottaa selkeää kommunikaatioita ja ne ovat erinomaisia työkaluja intuitiivisessa työskentelyssä. Eri kivistä tehdyt kristallipallot ovat hyödyllisiä puhdistamaan ja parantamaan aurakentän vuotoja. Ne ovat myös kivoja "stressileluja"; pallojen pyörittely kädessä helpottaa lieventämään stressiä. Kun palloa pitää kädessä kiven parantava värähtely vaikuttaa aurakenttään muuttaen sen energiaa. Kristallipalloja voi myös käyttää meditaation apuna eli ne tarjoavat hyvän keskipisteen harjoituksissa.

39,00 €