Pallo, Oranssi Kalsiitti 35mm

Shamaanittaren info: Oranssi kalsiitti on väriltään enemmän kellertävä ja pallojen värit voivat hieman vaihdella luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. Kalsiitti = luonnon inkarnoitumisen symboli, ideaali kumppani manifestoiduille elementaaleille, luo välittömästi siteen luontoon ja sen maailmaan.

Eri värisiä kalsiitteja voi käyttää chakrojen mukaan eli oranssi sopii hyvin sakraalichakraan sekä myös solar plexukseen. Oranssi kalsiitti tuo uutta tietoisuutta ja arvostusta luovalla ilmaisulle; muistuttaa sinua omien kykyjesi vastaanottamisesta. Oranssi kalsiitti on kuin kesäinen auringonpaiste, joka auttaa aktivoimaan positiivisuutta sekä antaa sisäistä näkemystä miten toimia kun hyviä mahdollisuuksia tulee eteen. Monesti tarvitaan rohkeutta tavoitella uusia mahdollisuuksia, kun ne ilmestyvät ja tämä kivi auttaa sinua siinä.

Tämä kivi on voimakas energian lisää ja puhdistaja, auttaa pääsemään irti kaikesta mitä on nykyisessä fyysisessä kehossa ja valokehossa. Jos joku menneisyyden tapahtuma vainoaa sinua, tämä auttaa parantamaan nämä henkiset haavat. Jos tarvitset energiaboostausta, tunnet olotilan alavireiseksi, olet epävarma, sinulla on illuusioita, voit pitää tätä kiveä käsissä ja antaa sen muuttaa energian toiseksi. Kalsiittipalan voi laittaa tyynyn alle pitämään painajaiset ja yön kauhut poissa.

Terveys: boostaa elämänvoimaa, seksuaalienergiaa, itseparannusta, hyvä apu nivelille. poistaa viruksia ja eliminoi myrkkyjä kehosta. auttaa väsymykseen, vatsaan liittyviin sairauksiin.

Työssä kivi inspiroi kasvattamaan bisneksiä. bisness ja raha flow lisääntyvät. Se lisää omaa energiaasi niin että pystyt saavuttamaan tavoitteet.

Rakkaus: poistaa emotionaalisia pelkoja ja antaa rohkeutta olla onnellinen rakkaudessa.

Kalsiitin nimi tulee kreikan sanasa "chalix" joka tarkoittaa limeä. Oranssia kalsiittia löytyy runsaasti ja monista paikoista maailmassa. Sitä muokataan paljon ja se on yksi helpoimpia kiviä tehdä koruksi tai joksikin muuksi jalokivi koristeeksi. Kun se leikataan, kiillotetaan, rumpuhiotaan yms. niin siitä saa todella elegantin ja kauniin korun tai esineen.

15,00 €
Please select variants first