Pallo, Seleniitti (70 mm)

Ison pallon halkaisija on n 70mm. Mukaan saa pienen muovisen jalustan.

Shamaanittaren info: Valoenergiaa kotiin, seleniitti on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, eteerisellä valkoisella seleniitillä on tila valon ja materian välissä. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa. Sillä on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Se vie sinua kohtia puhdasta valoa ja luo suojelevan kentän alueen ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Iso pala seleniittiä kotona luo rauhallisen ilmapiirin.

Seleniitti on hyvä kivi, joka herättää tai voimistaa telepaattisia kykyä. Tätä kiveä voidaan käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Jos koet mentaalista sekavuutta, voit asettaa seleniitin pään päälle ja asiat alkavat heti tuntua selkeämmiltä. Tämä kivi auttaa mielen joustavuudessa ja päätöksenteossa. Se voimistaa vaistojasi sekä auttaa tasapainottamaan arvaamattomia tunteita (kontrolloi mm. voimakkaita tunteita).

Pyöreys edustaa symbolisesti ykseyttä, kokonaisuutta, täydentymistä, karmaa ja syklisiä energioita. Pallon muoto lähettää värähtelyjä tasaisesti kaikkiin suuntiin ja pitää energian virtaavana. Pallon sileä pinta helpottaa selkeää kommunikaatioita ja ne ovat erinomaisia työkaluja intuitiivisessa työskentelyssä. Eri kivistä tehdyt kristallipallot ovat hyödyllisiä puhdistamaan ja parantamaan aurakentän vuotoja. Ne ovat myös kivoja "stressileluja"; pallojen pyörittely kädessä helpottaa lieventämään stressiä. Kun palloa pitää kädessä kiven parantava värähtely vaikuttaa aurakenttään muuttaen sen energiaa. Kristalliipalloja voi myös käyttää meditaation apuna eli ne tarjoavat hyvän keskipisteen harjoituksissa.

PS: huomioitahan että seleniitti on herkkä vedelle eli jos puhdistat sen vedessä tai upotat veteen, sen kaunis kiilto himmenee.

30,00 €
Please select variants first