Palo santo suitsuke + 7 yrttiä

Tässä pikku paketissa on palosantosta ja seitsemästä andien yrtistä tehtyjä suitsukkeita. Paketissa on 4 paksua/pientä suitsukerullaa. Polta normaalin kartiosuitsukkeen tavoin (sytytä toisesta päästä palamaan) palamattomalla alustalla tai murenna jauheeksi ja polta hiilen päällä. Näiden suitsukkeiden tuoksu on hurmaava. 

INCI: Bursera graveolens (Palo Santo), Salvia Rosmarinus (Rosemary), Minthostachys Mollis (Muna), Piyacuya (Piyacuya), Diplostephium Cinereum (Wiracoa), Loricaria Ferruginea (Wallpa Chaqui), Salvia Officinalis (Romerillo), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus).

Ympäristöinfo: Wachanko - SERFOR-sertifioidut Palo Santo -tuotteet

Wachanko-tuotteet ovat peräisin metsästä, jota Perun maatalouteen ja kasteluun liittyvä ministeriö (SERFOR) hoitaa. Se on hyväksynyt ja sertifioinut tuotteet. Tuotteissa käytetään vain sellaisia Palo Santo puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnostaan ja jotka ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tällä sadonkorjuutavalla ei ole haittaa luonnolle. Lokakuussa 2018 Wachanko aloitti ensimmäisen Palo Santo - kasvatustarhansa tietäen vastuunsa Palo Santon puun käytöstä. He ovat istuttaneet 1000 Palo Santo puun taimea tuomaan luonnon kiertoon takaisin sen, mitä sieltä on käytetty. 

5,00 €