Pata, valurautaa + Triquetra symboli

Ihku noidan pata rituaaleihin tai suitsukkeiden polttamiseen. Täytä hienolla hiekalla ja aseta suitsukehiili sen päälle ja siihen irtosuitsukkeet. Tai polta valmiita suitsuketikkuja. Käytännöllinen myös muihin omien juttujen tekemiseen padassa. Kolmijalkainen pata on vakaa.

Lisätiedot: Materiaali on valurautaa, irrallinen padan kansi, metallisanka. 

Painaa yli 1kg. Koko 12 cm x 9,5 cm. 

Väri: musta. 

Triquetra-symboli tarkoittaa "kolmiota" tai "kolmea" (tri-) "kulmassa" (Quetrus) ja sitä pidetään yhtenä vanhimmista symboleista (500 eKr.).
Se on muinainen kelttiläinen symboli, jota käytettiin symboloimaan kolminkertaista jumalatarta (neito-äiti- viisas/vanha nainen). Symbolia käytetään usein kuvaamaan kolmea peruselementtiä - ilmaa, vettä ja maata tai elämän loputonta kiertoa. Se on myös suojelusymboli.

Yleisesti se symboloi kaikkea kolminkertaista kuten elämän kierto (elämä-kuolema-uudestisyntyminen), aviomiehen lupaus vaimolleen (rakkaus-kunnia-suojelu), perhe (isä-äiti-lapsi), ajan kuluminen (menneisyys-nykyisyys-tulevaisuus) ym. Ympyrä, joka on usein lomitettu triquetran kanssa, edustaa kolmen elementin välistä sidosta.

27,90 €