Piparminttu, luomu eteerinen öljy (10ml)

-30%

Aletuote -30%. Tuotteen päiväys 10/2024.Hinta sisältää jo alennuksen eli ovh 16,90€.

Sertifioitu luomuöljy piparminttu (Mentha x Piperita Oil) tuo raikkautta ja viilennystä sekä avaa hengitysteitä. Käytä diffuuserissa tai tuoksulyhdyssä olohuoneessa, makuuhuoneessa, joogastudiolla ja toimistossa.

Tuoteinfo: 100 % korkealaatuinen sertifioitu luomu eteerinen öljy. Säilyvyys avaamisen jälkeen: ± 2 vuotta. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. 

Piparmintun maagiset ominaisuudet:

Piparmintun mytologiaa löytyy etenkin Kreikan tarustoista. Nykyään piparminttua käytetään sen rauhoittavan ja puhdistavan ominaisuuden vuoksi. Työskentele tämän öljyn kanssa kun tahdot vapautua stressistä, ahdistuksesta, pelosta ja kivusta tai jos tahdot selkeyttää itseäsi/tilaa negatiivisista värähtelyistä. Piparmintulla on hyvin parantava ominaisuus mieleen, kehoon ja energiaan, uudistumisen ja onnellisuuden tunne tulee piparmintun kanssa. Käytä meditaatiossa tai rituaaleissa kun tahdot uudistaa itseäsi, kohottaa mielialaa, vapautua stressistä, kivunlievityksessä, puhdistamisessa, kun tahot lisää hyväksyntää ja luottamusta. 

Brand: Fiore d'Oriente, valmistusmaa Italia

Fiore d'Oriente eteeriset öljyt

Italialainen Fiore d'Oriente on valmistanut 100 % puhtaita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys valitsee tarkasti viljelykasvien alkuperän ja laadun, joista sertifioidut luomuöljyt uutetaan. Öljyt uutetaan höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla luonnonvaraisista tai luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista.

Fiore d'Oriente takaa, että sen kaikki öljyt ovat luonnollisia ja puhtaita, yritys on aina ollut sitoutunut suojelemaan ympäristöä torjunta-aineilta ja muilta kemikaaleilta. Vuosien aikana yritykselle on valikoitunut vain eettisesti oikeanlaisia ​​tuottajia, jotka takaavat sadon laadun.

11,85 € 16,90 €