Psychic Tarot Oracle Cards

Tässä pakassa on 65 kauniisti kuvitettua korttia, jotka inspiroivat psyykkisiä kykyjä tarot korttien kautta. Kortit auttavat sinua kehittämään intuitiivisia oivalluksia kaikista elämän alueista, kuten rakkaus, suhteet, työasiat ja uramuutokset. Tämä korttipakka soveltuu niin aloittelijalle tai jo pidempään psyykkisten kykyjen kanssa työskennelleille. Mukana olevassa opaskirjasessa psyykkinen meedio John Holland esittelee tekniikoita, joita hän on harjoitellut itse ja opettanut työpajoissaan; nämä liittyvät väreihin, symboliikkaan, muotoihin, sanoihin, korttien levittämistapoihin, ennustamiseen, numerologiaan, energiakeskuksiin, mielikuvitukseen ym. Kortteja käyttämällä voit hyödyntää Johnin tekniikoita, kun luet tarot itsellesi tai muille.

Tietoja tekijästä: John Holland on kansainvälisesti tunnettu psyykkinen meedio ja henkinen opettaja. Hän on luennoinut, opettanut ja tehnyt tulkintoja yksityisasiakkaille yli 20 vuoden ajan. Hän on omistautunut ainutlaatuisten lahjojensa jatkuvaan kehittämiseen. John sanoo: "Jos voin auttaa ihmisiä saamaan yhteyden henkilöön toisella puolella ja tuomaan rauhaa, lohtua ja ehkä jonkun asian päätökseen, niin silloin olen tehnyt työni."

Lisätietoja: englanninkieliset, kovakantinen rasia. Rasia avataan päältä, nostamalla kansi. Sisältää korttien lisäksi opaskirjan. 

29,90 €