Sacred Mysteries: The Chakra Oracle Cards (avattu pakka)

Tämä korttipakka poistuu kaupan valikoimasta. Varastossa on jäljellä yksi avattu pakka, jota on selailtu parissa tapahtumassa. Avattu pakka ja kortit + kirja on hyväkuntoinen eli menee ihan uusista.

Tässä ainutlaatuisessa chakrakorttipakassa sukellat tantrisen viisauden maailmaan.

Kortipakassa joogaperinteet kohtaavat länsimaisen psykologian; tämä luo uusia oivalluksia transformaatiota varten. Kortit ja kattava opas tarjoavat ohjeistusta meidän chakrajärjestelmään. Kuvitukset on luonut tantrisen perinteen asiantuntija ja opaskirja perustuu kirjoittajan tutkimuksiin, opintoihin ja oraakkeleiden kanssa työskentelyyn. Tämä pakka antaa sinulle oivalliset työkalut kun tahdot edistää henkilökohtaista kasvua. Tee yksityiskohtaisia ja hyödyllisiä korttitulkintoja, tutustu siihen, kuinka herättää kolmas silmä ja aloita korttien tulkinta nopeasti avainsanojen avulla. Opaskirja auttaa sinua ymmärtämään värähtelyenergiaa, katsomaan sisäänpäin ja tulkitsemaan kehon aistimuksia, ajatuksia, tunteita ja hengen kulkua.

Kortit sopivat kaikentasoisille lukijoille, kuten tarot tulkitsijat, joogaajat, ohjaajat, parantajat ja kaikki, jotka haluava sisäistä näkökykyä.

Lisätietoja: englanninkieliset. Helposti sivulta avattava rasia, joka pysyy kiinni magneetilla. Sisältää 49 korttia ja paksun kirjan.

Tekijöistä: Kooch Daniels on suorittanut psykologian maisterin tutkinnon ja tehnyt tuhansia Tarot tulkintoja. Victor Daniels on Sonoma State Yliopiston emeritusprofessori ja hänellä on tohtorintutkinto UCLA:sta. Victor yhdistää laajan tietämyksensä sekä itä- että länsimaisista perinteistä.

Kuvittaja: Pieter Weltevrede on yksi maailman johtavista intialaisen klassisen perinteen taiteilijoista.

30,00 € 39,00 €