Saippua, Tonka vetiver

Loppuunmyyty Poistuva tuote

Valikoimista poistuva tuote, 1 kpl jäljellä.

Reilun kaupan saippua, joka on 100% luonnollinen ja virkistävä. Saippua sopii kaikille ihotyypeille sekä sitä voi käyttää kasvoilla ja vartalolla. Saippua on valmistettu luonnollisista kasviöljyistä ja -voista ja siihen on lisätty upea aromaattinen tuoksusekoitus tonkapavuista sekä eteerisistä öljyistä: vetiver, sitruuna, himalajan setri, laventeli ja petitgrain. Saippua jättää ihon puhtaaksi, kosteutetuksi sekä raikkaan tuoksuiseksi.

Lisätietoja: 100% luonnollinen aromaattinen saippua, ei sisällä keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä gluteenia, parabeeneja tai ftalaatteja, ei sisällä öljyjohdannaisia tai palmuöljyä.

Ingedients (INCI)

Cocos Nucifera Oil (Organic Coconut Oil)*, Madhuca Indica Seed Oil (Mahua Oil), Sodium Hydroxide**, Aqua(De mineralized Water), Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower oil), Kaolin, Theobroma cacao Seed Butter (Cocoa Butter), Cedrus Deodora Oil (Himalayan Cedar wood Oil), Lavandula Hybrida Oil(Lavandin Oil), Citrus Aurantium Amara Oil (Petitgrain Oil), Citrus Medica Limonum Oil (Lemon Oil), Vetiveria Zizanoides Root Oil (Vetiver Oil), Dipteryx Odorata Bean Extract(Tonka Bean Extract).

*setrifioitu luomu, ** käytetään saippuoitumisessa; sitä ei ole lopputuotteessa

4,00 € 7,95 €