Seasons of the Witch: Yule Oracle

Nämä kortit auttavat sinua ymmärtämään Yule-kauden kaikessa loistossaan, mysteereissään ja taikuudessaan. Kun ajan pyörä kääntyy, niin Yule muistuttaa meitä lämmöstä, onnesta ja ajasta olla kiitollinen kaikesta, mitä meillä on. Vuosisatojen ajan muinaiset parantajat ovat juhlineet joulunajan palauttavaa energiaa. Perinteiset ankarat talvet muistuttavat meitä kyvystämme selviytyä kovista myrskyistä ja löytää tukea ja lohtua rakkaiden kanssa.

Tässä pakassa on 44 parantavaa viestiä, jotka yhdistävät sinut vuoden synkimmän yön jumalalliseen viisauteen ja iloiseen juhlimiseen, joka liittyy talven lomiin. Nämä kortit ovat polku syvään pohdiskeluun ja rauhaan sekä ne antavat lupauksen tulevista kirkkaammista päivistä.

Lisätietoja: pakka sisältää 44 korttia ja 144 sivuisen opaskirjasen. Englanninkielinen. Pakkauksena kova rasia.

Tekijät:

Juliet Diaz on parantaja, näkijä ja herbalisti, hänellä on tutkinto yrttilääkinnästä. Hän kuuluu kuubalaiseen pitkän linjan noitaparantajiin ja hänen juurensa ovat alkuperäiskanssa (Taino heimo). Hän on kirjoittanut mm. kirjat Witchery: Embrace the Witch Within ja Plant Witchery.

Lorriane Anderson on tarot tulkitsija, astrologi, henkinen opettaja ja yrittäjä. Hän on Spirit Elementin, henkisen hyvinvoinnin putiikin perustaja, joka on omistettu modernille mystiikalle. Hänellä on vuosien kokemus herbalismista, aromaterapiasta, kristalliparantamisesta sekä maagisen taiteen harjoittamisesta. 

29,00 €