Seleniittisetti ( 6 kpl)

Hiottuja seleniitin palasia. Kivet ovat pulleita, epätasaisesti hiottuja ja kooltaan n. 2 cm x 2 cm. Tässä setissä on nämä kuvassa näkyvät kivet, yht: 6 kpl. 

Shamaanittaren info: Valoenergiaa kotiin, seleniitti on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, eteerisellä valkoisella seleniitillä on tila valon ja materian välissä. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa. Sillä on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Se vie sinua kohtia puhdasta valoa ja luo suojelevan kentän alueen ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Iso pala seleniittiä kotona luo rauhallisen ilmapiirin.

Seleniitti on hyvä kivi, joka herättää tai voimistaa telepaattisia kykyä. Tätä kiveä voidaan käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Jos koet mentaalista sekavuutta, voit asettaa seleniitin pään päälle ja asiat alkavat heti tuntua selkeämmiltä. Tämä kivi auttaa mielen joustavuudessa ja päätöksenteossa. Se voimistaa vaistojasi sekä auttaa tasapainottamaan arvaamattomia tunteita (kontrolloi mm. voimakkaita tunteita).

PS: huomioitahan että seleniitti on herkkä vedelle eli jos puhdistat sen vedessä tai upotat veteen, sen kaunis kiilto himmenee.

14.90 €
Please select variants first