Setti; aloe vera geeli + kamelinmaitovoide (tuoksuton)

Ihanat Shamaanittaren omat suosikit juuri sinulle eli täsmätuotteet joko talvella kuivaan ihoon + talvipakkaseen tai kesällä aurinkoon. Tässä setissä on tuoksuttomat tuotteet eli aloe vera geeli + kamelimaitovoide.

Aloe Vera Geeli (luomu), 200 ml

Uudistava ja virkistävä aloe vera geeli on valmistettu yli 94%:sti puhtaasta luomu Aloe vera -mehusta. Ravinteikas Aloe vera -mehu viilentää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Geeli soveltuu erityisen hyvin auringonoton jälkeen, ja sillä on rauhoittava vaikutus ihoon. Ayurvedassa Aloe vera on suosittu tuote pittaa vähentävistä ominaisuuksistaan.

Käyttö: voit käyttää päivittäin kasvojen ja vartalon hoitoon. Itse käytän aloe vera geeliä kesällä, kun iho ärtyy auringossa ja talvella iho kuivaa, joten olen huomannut kuinka aloe vera geeli on erittäin hyvä apu kuivalle talvi-iholle. Annan geelin imeytyä ja sen jälkeen laitan kasvovoiteen (tai vartalovoiteen). Jos iho tuntuu tosi kuivalta, niin levitän geelin myös kasvoille yön ajaksi.

Brand: Classic Ayurveda, luomu sertifiointi COSMOS ORGANIC

INCI: Aloe barbadensis leaf juice*, Glycerin, Aqua, xanthan gum, Sodium levulinate, Benzyl alcohol, Glyceryl caprylate, Sodium anisate, Phytic acid, Lactic acid. * From controlled organic cultivation

Vartalovoi, Camel milk (tuoksuton)

Tässä ihanassa vartalovoissa on sheavoita ja kamelinmaitoa. Tämä on tuoksuton vaihtoehto herkälle iholle tai tuoksuallergisille. Kamelinmaito on ravitseva ja kosteuttava eli tuotetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Sopii päivittäiseen ihonhoitoon niin aikuisille kuin lapsille. Rauhoittaa ihoa talvipakkasen sekä auringolle altistumisen jälkeen. Käyttö: anna pienen määrän vartalovoita sulaa kämmenissä ja hiero tämän jälkeen hellävaraisesti kasvoille ja keholle. Sisältö 50ml.

Kamelinmaidon ominaisuuksia: kamelinmaidossa on luonnollisesti paljon mineraaleja sekä vitamiineja. Beduiinit ovat aina tienneet sen hyödyllisistä ominaisuuksista. Kamelinmaidon proteiinit ovat hyviä ihon kosteuttajia ja siinä on A, B1, B2, B12 vitamiineja sekä luonnollista karotiinia, joka suojaa aurinkoa vastaan.

Kierrätettävä metallipurkki. Sertifioitua ekokosmetiikkaa (ECOCERT)

Bränd: Oléanat, valmistettu Ranskassa

INCI: Butyrospermum parkii*, Camelus dromedarius powder milk, tocopherol. *ingredient from organic farming

25,00 €