Setti, Musta Kyaniitti nro 2

Mustaa kyaniittia yhteispaino 13g. Saat kuvassa näkyvän setin eli saatavilla 1 kpl. Tässä setissä on 3 kpl ohuita ja pitkulaisia kyaniittipaloja, joiden mitat ovat n. 1 cm x 6 cm ja 0,5 cm x 5,5 cm. .

Shmaanittaren info: Musta kyaniitti auttaa visioiden ja selvänäön manifestoinnissa. Tämä kivi on täynnä parantavaa energiaa ja suosittu energiaparantajien keskuudessa, koska sillä pystyy puhdistamaan kehon energiakerroksia. Voit asettaa mustan kyaniitin mihin tahansa chakraan, josta se lähettää parantavaa energiaa muihin chakroihin sekä parantaa energiakenttää. Mustalle kyaniitille on ominaista sen viuhkamainen muoto eli se auttaa pyyhkäisemään kaikki ei-toivotut energiat sinusta pois. Jos esim. joku energia on jäänyt sinnikkäästi kiinni tai takertunut sinuun, kannattaa ottaa musta kyaniitti avuksi.

Kuten kaikki mustat kivet, niin musta kyaniitti pystyy myös maadoittamaan sinua, etenkin jos keskistyt juurichakran alueelle kiven kanssa. Voit käyttää kiveä myös meditaation apuna, koska se auttaa saamaan tärkeitä oivalluksia alitajunnasta ja tuo kehoon rauhoittavaa energiaa Auttaa vastaanottamaan intuitiivisia ja psyykkisiä ajatuksia sekä muistamaan unia. Kyaniitti on myös kommunikaation kivi, sininen kyaniitti on erityisen hyvä tässä, mutta myös musta kyaniitti auttaa selkeyttämään kommunikaatioita eri henkilöiden välillä ja rauhoittaa

Kiven alkuperä: Brasilia

8,00 €