Setti, vahvistavat kivet

Loppuunmyyty

Tässä setissä on neljä Shamaanittaren valitsemaa kiveä vahvistamaan ja tuomaan itseluottamusta. Setin kivet ovat oranssi karneoli, tiikerinsilmä, keltainen jasper ja punainen jasper. Kivien koko 2 x 2,5 cm/ 2 x 3 cm. Muoto ja koot hieman vaihtelevat.

Karneoli (oranssi) => Sytyttämään luovaa virtausta ja intohimoa. Karneoli pitää sisällään paljon eloa ja luovaa energiaa. Jos sinulta puuttuu intohimo projekteissasi tai elämässäsi, tämä on kivi, jota tarvitset luovan virtauksen tehostamiseen. Karneoli auttaa sinua käynnistämään uudelleen luovuutesi ja tuomaan elinvoimaa ja intohimoa takaisin elämääsi. Käytä kiveä herättämään luovuutta, lisäämään innokkuutta ja kokemaan enemmän nautintoa. Voit meditoida kiven kanssa tai hoitaa sillä sakraalichakraa. Voit asettaa karneolin työpöydälle tuomaan energiaa, etenkin iltapäivän väsymyksessä. Antaa energiabuustausta, tuo kestävyyttä ja lisää itseluottamusta.

Tiikerinsilmä (kullanruskea raitakivi) on voimakas kivi, joka auttaa harmonian ja tasapainon saavuttamisessa sekä auttaa sinua vapauttamaan pelkoja ja ahdistusta. Solar Plexus chakran värähtely on oma tahto ja voima; tiikerinsilmän energia auttaa sinua näissä asioissa. Tiikerinsilmä stimuloi toimintaan ja auttaa sinua tekemään päätökset tarkkanäköisesti ja ymmärtäen ilman että tunteet varjostavat päätöksentekoa. Perinteisesti tiikerinsilmää kannettiin amulettina kirouksia ja pahantahtoisia ajatuksia vastaan. Se voi torjua ei toivotut ja negatiiviset energiat. Kivi antaa sinulle rohkeutta, itseluottamusta ja mielenlujuutta.

Punainen Jasper (jaspis): tunnetaan ns. kestävyyden kivenä, joka stimuloi chi:tä, elämän voimaa, tuo fyysistä kestävyyttä ja energiaa sekä keskittymistä ja päättäväisyyttä. Se on soturien talismaani sekä oikeudenmukaisuuden, elämän ja suojelun voimistaja. Punainen Jasper aktivoi juurichakran ja stimuloi kundaliinienergian nousua alhaalta ylöspäin. Se puhdistaa ja vahvistaa auraa. Kivi on myös intohimon kivi, hyödyllinen palauttamaan ja uudistamaan seksuaalista halukkuutta sekä manifestoimaan luovia ideoita. Hyvä kivi käyttää unien kutsumiseen tai maan energioiden työskentelyyn. Jasper auttaa saamaan syvemmän yhteyden maan henkiin ja suojelijoihin. Sen energia rauhoittaa mieltä ja maadoittaa sinua.

Keltaista Jasperia (ruskeahko kivi setissä) pidettiin suojelun ja tarkkanäköisyyden talismaanina, jota papit, shamaanit ja opastajat käyttivät suojelemiseen niin fyysisillä kuin henkisillä matkoilla. Se antoi sisäistä voimaa ja mielen selkeyttä. Keltainen Jasper stimuloi Solar Plexus Chakraa ja vahvistaa itseluottamusta sekä rohkeutta. Tuo lisää energiaa ja innostusta elämään ja ihmissuhteisiin. Sen energiat ovat erityisen tehokkaita paljastamaan petolliset ihmiset ja kääntämään kateuden ja ilkeyden pois. Käytä kiveä, jos alituisesti ajattelet ja olet huolestunut siitä, mitä muut sinusta sanovat tai ajattelevat. Keltainen jasper auttaa myös poistamaan hämmennystä, jos on syömisneurooseja julkisella paikalla.


15,90 €