Shamaanihelistin, Kokopelli

Helistin on shamaanien pyhä instrumentti, jota käytetään parantamisessa, rituaaleissa ja seremonioissa. Sillä voi puhdistaa energiaa tilasta tai henkilön ympäriltä. Tämä keino on hyvä silloin, jos ei esim. pysty puhdistamaan salvialla. Healing hoidoissa voi session aluksi ja lopuksi helistellä potilaan ympärillä, jotta hänen tila säilyisi vakaana hoidon jälkeenkin. Sekä mieli, että keho resonoivat helistimeen ja sen käyttäminen auttaa purkamaan energian patoutumia kehosta, jotta energia virtaisi siinä luonnollisesti. Helistimestä syntyvä ääni auttaa selkeyttämään mielen ja avaa oven toisenlaiseen emotionaaliseen tilaan. Shamanistisessa rituaalissa voit käyttää helistintä esim. avaamaan tilan yhdellä napakalla helistimen sivalluksella.


Myynnissä olevissa helistimissä on edustettuna kolme valtakuntaa: eläin-, kivi- ja kasvikunnat. Helistimissä on höyhenet edustamassa eläinten valtakuntaa, kivi edustamassa mineraalien valtakuntaa ja helistimen puuvarsi edustamassa kasvien valtakuntaa. Helistimen nahka on peuran nahkaa ja niihin on maalattu käsin symboli. Jokainen helistin on uniikki ja käsityönä valmistettu, niissä on tekijän signeerauslappu mukana (Navajo heimo). Koko n. 17cm, helistimen halkaisija 4cm. Tässä kokopelliihelistimessä on kivestä muotoiltu nuolenpää ja taustavärinä ruskea ja keltainen. 

Kokopellin symbolit: Kokopelli on maaginen huilunsoittaja, joka luo musiikkia, tanssii ja levittää iloa. Hänet kuvataan yleensä kyttyräselkäisenä huilunsoittajana (usein sulkia tai antennit päässä). Joidenkin tarinoiden mukaan kyttyrä on itse asiassa säkki, joka hänellä on selässään. Kokopelli tuo onnea mm. metsästyksessä, hedelmällisyydessä, kasvien viljelyssä ja kasvattamisessa.

30.00 €
Please select variants first