Shamaanihelistin, Kolibri

Tässä kolibrihelistimessä on vuorikristalli ja sinisävyinen taustaväri. Kolibrin väri voi vaihdella, se voi olla punainen tai keltainen. Kolibrin symbolit: rakasta elämän ihmeitä, keskity elämän positiivisiin asioihin. Kolibrit ovat rauhan lähettiläitä, ne parantava kehon ja mielen ja opastavat sinua elämän haasteissa. Ne ovat erittäin itsenäisiä ja heillä on rajaton energia. Symboloivat ihmeitä ja kauneutta.

Helistin on shamaanien pyhä instrumentti, jota käytetään parantamisessa, rituaaleissa ja seremonioissa. Sillä voi puhdistaa energiaa tilasta tai henkilön ympäriltä. Tämä keino on hyvä silloin, jos ei esim. pysty puhdistamaan salvialla. Healing hoidoissa voi session aluksi ja lopuksi helistellä potilaan ympärillä, jotta hänen tila säilyisi vakaana hoidon jälkeenkin. Sekä mieli, että keho resonoivat helistimeen ja sen käyttäminen auttaa purkamaan energian patoutumia kehosta, jotta energia virtaisi siinä luonnollisesti. Helistimestä syntyvä ääni auttaa selkeyttämään mielen ja avaa oven toisenlaiseen emotionaaliseen tilaan. Shamanistisessa rituaalissa voit käyttää helistintä esim. avaamaan tilan yhdellä napakalla helistimen sivalluksella.

Tässä helistimessä on edustettuna kolme valtakuntaa: eläin-, kivi- ja kasvikunnat. Helistimissä on höyhenet edustamassa eläinten valtakuntaa, kivi edustamassa mineraalien valtakuntaa ja helistimen puuvarsi edustamassa kasvien valtakuntaa. Helistimen nahka on peuran nahkaa ja niihin on maalattu käsin symboli. Jokainen helistin on uniikki ja käsityönä valmistettu, niissä on tekijän signeerauslappu mukana (Navajo heimo).

Pieni helisitin eli koko n. 17cm, helistinosan halkaisija 4cm.

35,00 €