Shiva Lingam, 3 cm

Shiva Lingam kivet, joiden koko on n. 3 cm. Jokainen kivi on yksilö, ei kuviot vaihtelevat.

Shamaanittaren info: Shiva Lingam on pyhä kivi, joka on nimetty lord Shivan mukaan. Se symboloi Hindujumalien Shivan ja Kalin liittoa ja se on yhdistänyt maskuliiniset ja feminiiniset energiat vuosituhansien ajan. Jokainen Lingam sisältää pyhiä merkkisymboleja Shivan otsasta. Sanskriitinkielinen nimi "lingam" tarkoittaa erityisesti fallosta ja yleisesti sukupuolta. Lingam tarkoittaa luovaa maskuliinista energiaa kun taas merkit kivessä tarkoittavat feminiinistä energiaa, viisautta ja intuitiivisuutta. Tämä sukupuolten välinen liitto merkitsee täydellistä tasapainoa ja harmoniaa.

Muinaisen tiedon mukaan näiden pyhien kivien sanotaan energisoivan sydänchakraa ja kapasiteettia rakastaa. Kun kiveä pitää se tuo rauhan ja hyvänolon tunteen henkilölle tai jo sen asettaa alttarille, se tuo rauhaa ja harmoniaa kotiin. Näiden kivien sanotaan sisältävän korkeita värähtelyjä, joilla voit puhdistaa pyhiä paikkoja tai kotisi. Perinne sanoo, että nämä kivet voivat lisätä miehistä seksuaalienergiaa ja voimaa kuvittelemattomilla tavoilla, joten niitä tulee käyttää vastuullisesti. Tämän vuoksi tunnetaan myös hedelmällisyyden kivenä.

Näitä kiviä löytyy ainoastaan Narmada joesta korkealta Mandhatan vuorilta, joka on yksi seitsemästä pyhästä pyhiinvaellus-paikasta Intiassa. Kivet kerätään yhtenä pyhänä päivänä kerran vuodessa ja parhaimmat niistä kiillotetaan perinteiseen lingamin muotoon. Lingam kivi on krypto-kristallikiveä ja jokainen on uniikki kpl.

6,00 €