Sitriini, 2 x 3 cm

Hiottua sitriiniä (poltettu ametisti), kivien koko on 2 x 3cm. Luonnollisten ominaisuuksien vuoksi kivissä on muoto- ja kokoeroja. 

Shamaanittaren info: Keltaiset kristallit luovat valoa, optimismia, lämpöä ja selkeyttä ympärilleen. Sitriini erityisesti on ilon ja onnellisuuden kivi, joka valaisee niitä asioita elämässäsi, jotka tarvitsevat tätä valon energiaa juuri nyt. Sitriini on yhteydessä Solar Plexukseen, joten se on hyvä apu auttamaan sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitset vahvuutta olla oma valoisa itsesi. Se antaa mielen selkeyttä, itseluottamusta ja tahdonvoimaa. Sitriini auttaa päästämään irti kaikenlaisista negatiivista energioista, olivat ne sitten omia ajatusmalleja tai ympäristöstä aiheutuvia paineita. Sitriinillä on kyky puhdistaa ja vaikuttaa auraan, joten sitä voi käyttää myös meditaatioissa ja henkisissä harjoituksissa. Auttaa ymmärtämään psyykkistä informaatiota, jota vastaanotat. Se poistaa ei-toivottuja energioita, avaa tietä henkiselle ja psyykkiselle kasvulle. Sitriiniä voi käyttää myös unityöskentelyssä, kun tahdot kutsua erityisiä unia ja muistaa niitä. Johdattaa sinua turvallisesti astraalimatkoilla.

Jos sinulla on pelkoja että et ole tarpeeksi hyvä tai et ole ansainnut rakkautta tai pelkäät jääväsi yksin, niin sitriini auttaa selviämään näistä peloista. Rakkaudessa toimii voimakkaana rakkauden ja onnellisuuden houkuttajana. Puhdistaa, energisoi ja lämmittää auraa. Sitriini voimistaa myös sensuaalisuutta ja seksuaalisuutta, joten se on positiivinen kivi käyttää tässä tarkoituksessa. Sitriini on kuin aurinko, joka valaisee ja luo onnellisuutta ympärilleen. Voidaan käyttää kristallikylvyissä eli voit kylpeä sitriinien kanssa houkuttaaksesi iloa elämään ja onnea ura-asioihin. Se imee puoleensa, muuttaa ja poistaa siihen tulevat negatiiviset energiat. Siksi se on myös hyvä kivi käyttää jos sinua kohti tulee psyykkisiä hyökkäyksiä.

Terveyspuolella voit kokeilla kiveä seuraaviin asioihin: vatsakivut, vuoteenkastelu, masentuneisuus, diabetes, syntymä, suru, kasvukivut. Lämmittää kehoa. Voidaan käyttää laihdutuksen apuna ja energian lisäämisessä harjoittelun aikana. Kontrolloin allergioita ja syömishäiriöitä.

Työ ja raha: Tunnetaan menestyksen kivenä ja kauppiaan kivenä, koska se manifestoi menestystä ja vaurautta bisneksissä. Hyvä kaikenlaisissa vaurausrituaaleissa. Sitriini sanoo: on aika kommunikoida ideasi ja tarpeesi selkeästi, erityisesti työasioissa. kokeile uusia aktiviteettia ja vieraile uusissa paikoissa. Ota aikaa mille tahansa luoville asioille. Sitriini yhdessä vihreän aventuriinin kanssa lisää vaurauden vastaanottamissa. Säilytä niitä lompakossa, taskussa, possupankin vieressä tai missä tahansa joka muistuttaa rahan virtauksesta ja hyvästä onnesta


4,00 €