Sitriini (aito), 2 x 3 cm

Aitoa sitriiniä raakapaloina. 

Saatavilla kuvan erä eli  kivien koko n. 2 x 3cm, muoto-koko- ja värieroja on kivien välillä luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. Luonnon, aito sitriini näyttää haalealta verrattuna poltettuun ametistiin, jossa väri tulee ihanan kullankeltaiseksi. Kun laitat kiven valoa vasten niin sen keltainen sävy tulee paremmin esiin. 

Alkuperä: Brasilia 

Shamaanittaren info: Keltaiset kristallit luovat valoa, optimismia, lämpöä ja selkeyttä ympärilleen. Sitriini erityisesti on ilon ja onnellisuuden kivi, joka valaisee niitä asioita elämässäsi, jotka tarvitsevat tätä valon energiaa juuri nyt. Sitriini on yhteydessä Solar Plexukseen, joten se on hyvä apu auttamaan sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitset vahvuutta olla oma valoisa itsesi. Se antaa mielen selkeyttä, itseluottamusta ja tahdonvoimaa. Sitriini auttaa päästämään irti kaikenlaisista negatiivista energioista, olivat ne sitten omia ajatusmalleja tai ympäristöstä aiheutuvia paineita. Sitriinillä on kyky puhdistaa ja vaikuttaa auraan, joten sitä voi käyttää myös meditaatioissa ja henkisissä harjoituksissa. Auttaa ymmärtämään psyykkistä informaatiota, jota vastaanotat. Se poistaa ei-toivottuja energioita, avaa tietä henkiselle ja psyykkiselle kasvulle. Sitriiniä voi käyttää myös unityöskentelyssä, kun tahdot kutsua erityisiä unia ja muistaa niitä. Johdattaa sinua turvallisesti astraalimatkoilla.

Työ ja raha: Tunnetaan menestyksen kivenä ja kauppiaan kivenä, koska se manifestoi menestystä ja vaurautta bisneksissä. Hyvä kaikenlaisissa vaurausrituaaleissa. Sitriini sanoo: on aika kommunikoida ideasi ja tarpeesi selkeästi, erityisesti työasioissa. kokeile uusia aktiviteettia ja vieraile uusissa paikoissa. Ota aikaa mille tahansa luoville asioille. 


5,00 €