Sitruunaruoho, luomu eteerinen öljy (10ml)

-30%

Aletuote -30%. Tuotteen päiväys 10/2024. Hinta sisältää jo alennuksen eli ovh 12,90€.

Sertifioitu luomuöljy sitruunaruoho (Cymbopogan Flexuosus Oil) on raikas ja antiseptinen, tulehduksia rauhoittava . Käytä diffuuserissa tai tuoksulyhdyssä olohuoneessa, makuuhuoneessa, joogastudiolla ja toimistossa.

Tuoteinfo: 100 % korkealaatuinen sertifioitu luomu eteerinen öljy. Säilyvyys avaamisen jälkeen: ± 2 vuotta, Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. 

Sitruunaruohon maagiset ominaisuudet:

Sitruunaruohoa on käytetty parantavana yrttinä kansan keskuudessa satoja vuosia. Tätä trooppista kasvia käytetään myös Aasialaisessa keittiössä. Sen maagiset ominaisuudet auttavat kommunikaatioissa ja avoimuudessa sekä tuovat suojelua ja onnea rakkausasioissa. 

Brand: Fiore d'Oriente, valmistusmaa Italia

Fiore d'Oriente eteeriset öljyt

Italialainen Fiore d'Oriente on valmistanut 100 % puhtaita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys valitsee tarkasti viljelykasvien alkuperän ja laadun, joista sertifioidut luomuöljyt uutetaan. Öljyt uutetaan höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla luonnonvaraisista tai luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista.

Fiore d'Oriente takaa, että sen kaikki öljyt ovat luonnollisia ja puhtaita, yritys on aina ollut sitoutunut suojelemaan ympäristöä torjunta-aineilta ja muilta kemikaaleilta. Vuosien aikana yritykselle on valikoitunut vain eettisesti oikeanlaisia ​​tuottajia, jotka takaavat sadon laadun.

9,00 € 12,90 €