Sodaliitti, pieni

Rumpuhiottuja sodaliittikiviä, koot ja muodot vaihtelevat, kivet ovat n. 2-3 cm. kokoisia. 

Shamaanittaren info: Sodaliitti tunnetaan "Runoilijan kivenä", koska se voi auttaa sinua ilmaisemaan kaikki asiat, jotka haluat sanoa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on tehokas kivi lopettamaan väittelyt tai erimielisyydet. Jos et ikinä osaa sanoa oikeita sanoja tai lopulta sanot asiat väärin, niin tämä kivi auttaa parempaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon.

Sodaliitti auttaa myös loogisessa päättelyssä, se tasapainottaa mielen ja sydämen välisiä ristiriitoja. Hyvä kivi meditaatiossa, erityisesti jos olet aloittelemassa omia meditaatioharjoituksia. Kivi tuo elämään emotionaalista tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Se auttaa myös parempaan intuition kuunteluun ja psyykkisistä kykyjen kehittymiseen.

Sodaliitti on monesti kauniin syvänsininen väriltään ja sen läpi kulkee valkoisia täpliä sekä viivoja. Se on läpinäkymätön kivi, jossa on eri sinisen sävyjä (monesti siniharmaata) ja valkoista kalsiittia. Sodaliitti sana tulee latinalaisesta sanasta "sodalitas", joka tarkoittaa toveria. Ne, jotka käyttävät sitä, tuntevat, että heillä on mukana toveri, joka auttaa heitä tuntemaan olon rauhallisemmaksi sekä auttaa parantamaan sydänsuruja ja levottomuutta.

4,00 €