Soulbottles juomapullo, Just Breathe

Jokapäiväiseen käyttöön sielukas ja puhdas juomapullo, jossa on kaunis Lotus kuvio. Tässä juomapullossa on leveämpi suu, joten saat loistavasti kristallitikut sopimaan tähän pulloon. Itse laitan tikun yöksi tähän vesipulloon ja aamulla minulla on valmista kristallivettä nautittavaksi. 

Kestävä: 100% muoviton juomapullo, joka soveltuu jokapäiväiseen elämään ja joka on valmistettu korkealaatuisesta kestävästä italialaisesta lasista. Pullo on valmistettu Saksassa ja sen patenttikorkki on kestävää keramiikkaa. Kestää astianpesukonetta. 

Helppous: pulloissa on 29 mm: n suuaukko, joka on optimaalinen koko juotavaksi.

Puhtaus: ei sisällä muoveja tai toksiineja

Valmistajasta: Tuotanto-, kuljetus- ja hiilidioksidipäästöt yhtiö kompensoi jokaisen vuoden lopussa. Alkuperäisten laskelmien perusteella he säästivät 35 kg Co2: ta ja 3 kg muovia myytyä pulloa kohti. Soulbottles on tietoinen siitä, että kaikilla ei ole käytettävissään puhdasta juomavettä hanasta. Siksi Soulbottles toimii yhdessä Viva con Aquan kanssa. Puhtaan juomaveden saatavuuden parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Jokaisesta myytävästä pullosta 1 € menee Viva con Aguan puhtaan juomaveden hankkeisiin.

Brand: Soulbottle

29,00 €