Stressikivi, Kuukivi

Tästä erästä 1 kpl jäljellä.

Stressikivet ovat siloiseksi hiottuja, joita on mukava pyöritellä sormien välissä kun mieli on stressaantunut. Toinen puoli kivestä on kupera ja toinen kaareva. Nämä ovat kuukivestä hiottuja kiviä. Hyvä laittaa myös chakran kohtaan hoitokiveksi, koska muotonsa ansioista pysyy hyvin paikallaan

Kiven koko: 3,5cm-4,5cm

Shamaanittaren info: 

Kuukivi on mystinen kivi, joka kehittää selvänäköä ja intuitiota. Kehittää unennäköä ja unien kautta tuleviin työkaluihin itsetuntemuksessa. Selkounia erityisesti täydenkuun aikana. Auttaa virittäytymään oppaisiin ja kuuntelemaan heidän neuvoja mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Tyynnyttää tunteita, tuo feminiinistä energiaa. Hyvä kivi puhdistamaan chakroja.

Yhteys pyhään feminiinisyyteen, jumalattariin, myyttisiin kuujumalattariin kuten muinaiskreikan Hecateen. Kuukivi on ollut roomalaisten tietoisuudessa melkein 2000 vuotta sitten ja vielä sitäkin aikaisemmin Idässä. Intiassa se on aina ollut pyhä kivi, joilla on erityinen merkitys rakastavaisille. uskottiin että jos kivi laitetaan täydenkuun aikana heidän suuhun, he pystyisivät näkemään yhteisen tulevaisuutensa. Kiveä käytetään perinteisenä lahjana häissä, se luo harmoniaa avioliittoon. Euroopassa kiven sanotaan sovittelevan erossa olevia rakastavaisia sekä parantavan unettomuutta.

7,00 €