Suihkusaippua jauheena, Sensitive

Poistuva tuote

Jäljellä 2 kpl. Erän loputtua poistuu kaupan valikoimista. 

Luomusertifioitu kasvipohjainen suihkujauhe, joka soveltuu hyvin herkän ja allergisen ihon päivittäiseen hoitoon. Tämän miedon jauheen ainesosina on mm. saippuapähkinän kuoria, saponiinia ja kuohkeaa savea. Nämä puhdistavat ihoa hellävaraisesti ilman ihoa ärsyttäviä aineita. PH neutraalilla seoksella on mieto puhdistusvaikutus ja aloe vera sekä merilevät elvyttävät ihoa. Tämä kevyesti vaahtoava jauhe takaa samettisen pehmeän tunteen iholla, joka pysyy myös suihkun jälkeen. Pakattu alumiinipurkkiin, kevyt kuljettaa mukana. PS: tätä tuotetta voi myös käyttää kasvojen puhdistamiseen.

Käyttö: Ravista suihkujauhetta purkista märälle kämmenelle ja hiero käsiä yhteen, jotta vaahto muodostuu. Sen jälkeen pese normaaliin tapaan. Vaihtoehtoisesti voit ripotella jauhetta suoraan märälle iholle. Vinkki: Ihollesi on hyväksi, jos et kuivaa sitä suihkun jälkeen voimakkaasti hinkkaamalla vaan annat sen kuivua luonnollisesti tai käärit vain kehosi pyyhkeeseen. Hankaaminen ja kuivaaminen vievät kosteuden iholta

PS: Tämän tuotteet ostaminen tukee mehiläisten suojeluhanketta "Blooming Meadows".

Ingredients (INCI)
Solum Fullonum** (Healing Earth), Acacia Concinna Fruit Powder* (Shikakai), Sapindus Mukorossi Shell Powder* (Soap Nut), Emblica Officinalis Fruit Powder* (Amla), Fuller's Earth** (Clay), Terminalia Bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia Chebula Fruit Powder* (Haritaki), Aloe Barbadensis Leaf Juice* (Aloe Vera), Arthrospira Platensis Extract* (Spirulina), Cyamopsis Tetragonoloba Gum** (Guar Gum), Xanthan Gum**, Saponaria Officinalis Root Powder** (Soapwort)

*from certified organic farming **natural

Brand: Eliah Sahil, valmistettu Itävallassa

8,00 € 12,90 €