Suitsukesekoitus; Blue Sage + Flat Cedar

Blue Sage: (Artemisia Tridentata = Salviamaruna) Sininen salvia, joka tunnetaan myös nimellä isoäidin salvia, on pitkään ollut suosittu yrtti puhdistustarkoituksissa. Se on lähisukulainen valkosalvialle eli myös hyvä parantamiseen ja puhdistusrituaaleihin. Vaikka tämä tuoksuu hieman samalta kuin valkoinen salvia, sen tuoksu ei ole niin voimakas tai pistävä eli sen rauhoittavaa ja rentouttavaa tuoksua voi käyttää apuna myös meditatiiviseen tilaan pääsemisessä. Sininen salvia on suosittu ihmisten keskuudessa, jotka eivät pysty normaalisti käyttämään valkoista salviaa.

Sininen salvia auttaa henkisessä voimassa ja sitä voidaan myös käyttää karkotusrituaaleissa, jossa tahdotaan poistaa pahantahtoisia henkiä. Poltetaan yleensä puhdistamaan tilaa, karkottamaan negatiivisuutta ja suojelukseksi.

Flat Cedar on pyhä yrtti, jota käytetään seremonioissa ja rukouksissa. Setriä pidetään pyhänä puuna ja sitä kutsutaan mm. elämän puuksi. Vaikka tässä on setri nimenä, monet setrin suitsukkeet eivät tule varsinaisesta setripuusta vaan useimmat tulevat sypressiperheen puista. Flat Cedar puussa on lituskaiset oksat ja se on todennäköisesti saanut nimensä tästä seikasta. Suomeksi kyse on tuijasta (kandantuija).

Perinteisesti sitä käytetään auran puhdistamiseen, mutta sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita. Suojelutarkoituksessa: tämän yrtin sanotaan olevan Ukkosolentojen suosiossa, koska he pitävät sen tuoksusta, eivätkä ikinä iske salamaa setripuuhun. Sen vuoksi tätä poltetaan suojelevana suitsukkeena ukkosmyrskyjen aikaan.

Suitsukkeen alkuperä: Grand Mesa, Colorado

9,00 €