Suitsukesekoitus, Holy Smoke

Tämä suitsukesekoitus sisältää kahta shamaanien käyttämää pyhää puuta eli palo santoa ja setriä.

Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa.

Setriä pidetään pyhänä puuna (jotkut kutsuvat sitä elämän puuksi) ja se löytyy melkein kaikista seremonioista. Perinteisesti sitä käytetään auran puhdistamiseen, mutta kuten salviaa ja maarianheinää, niin sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita.

Suitsukesekoitusta on lasipurkissa n. 40g ja korkillinen purkki on helppo täyttää uudelleen erilaisilla suitsukesekoituksilla tai kylpysuolalla ym.

Käyttö: polta suitsuketta hiilen päällä palamattomassa astiassa tai suitsukeastiassa ritilän päällä. Irtohiiltä on saatavana erikseen sekä suitsukeastioita, joissa on valmis ritilä.  

Alkuperä: Nämä suitsukeseoksen ainesosat on Song of India yritykseltä eli yrttien ja kasvien alkuperä tässä suitsukkeessa ei ole Suomi. Song of India on perheyritys, jonka heidän isoisä perusti vuonna 1932, kun hän tahtoi alkaa valmistamaan omia tuoksusekoituksia luonnon tuotteista kuten yrteistä, kukista, kasveista, juurista jne. Hän opetti parfyymien, öljyjen ja suitsukkeiden teon hänen pojalleen ja vuosien saatossa tämä pieni perheyritys on kasvanut + tuotekategoria on laajentunut. Mutta jotkut asiat eivät ole oikeastaan muuttuneet. Ikivanhaa perinnettä luoda kauniita tuoksuja eteeristen öljyjen avulla noudatetaan edelleen. Song of Indian tuotteita kaupassani on mm. Organic Goodness tikkusuitsukkeet, tuoksupussit, tuoksuvahat ja tuoksuöljyseokset.  

12,90 €