Suitsukesekoitus, Pure Love

Taianomainen suitsukesekoitus, jossa on ruusua ja geraniumia. Nämä yhdessä auttavat sydänchakraa avautumaan, jotta pystyt antamaan ja vastaanottamaan ehdotonta rakkautta. Jumalallinen tuoksu auttaa sinua rauhoittamaan mielen, meditoimaan sielun toiveita ja houkuttamaan puoleesi rakkautta, jota etsit. Löydä uudelleen onnellisuus ja sisäinen rauha.   

Käyttö: polta suitsuketta hiilen päällä palamattomassa astiassa tai suitsukeastiassa ritilän päällä. Irtohiiltä on saatavana erikseen sekä suitsukeastioita, joissa on valmis ritilä.   

Alkuperä: Nämä suitsukeseoksen ainesosat on Song of India yritykseltä eli yrttien ja kasvien alkuperä tässä suitsukkeessa ei ole Suomi. Song of India on perheyritys, jonka heidän isoisä perusti vuonna 1932, kun hän tahtoi alkaa valmistamaan omia tuoksusekoituksia luonnon tuotteista kuten yrteistä, kukista, kasveista, juurista jne. Hän opetti parfyymien, öljyjen ja suitsukkeiden teon hänen pojalleen ja vuosien saatossa tämä pieni perheyritys on kasvanut + tuotekategoria on laajentunut. Mutta jotkut asiat eivät ole oikeastaan muuttuneet. Ikivanhaa perinnettä luoda kauniita tuoksuja eteeristen öljyjen avulla noudatetaan edelleen. Song of Indian tuotteita kaupassani on mm. Organic Goodness tikkusuitsukkeet, tuoksupussit, tuoksuvahat ja tuoksuöljyseokset.  

12,90 €