Suitsukesekoitus, Protection

Tämä suitsukesekoitus sisältää salviaa ja laventelia; yhdistelmällä on kyky suojella sekä puhdistaa tilaa negatiivisista energioista ja kutsua luokseen onnen tunteita. Tällä sekoituksella on rauhoittava ominaisuus, soveltuu seremonioihin, joogaan, meditaatioon ym.

Suitsukesekoitusta on lasipurkissa n. 25g ja korkillinen purkki on helppo täyttää uudelleen erilaisilla suitsukesekoituksilla tai kylpysuolalla ym.

Käyttö: polta suitsuketta hiilen päällä palamattomassa astiassa tai suitsukeastiassa ritilän päällä. Irtohiiltä on saatavana erikseen sekä suitsukeastioita, joissa on valmis ritilä.  

Alkuperä: Nämä suitsukeseoksen ainesosat on Song of India yritykseltä eli yrttien ja kasvien alkuperä tässä suitsukkeessa ei ole Suomi. Song of India on perheyritys, jonka heidän isoisä perusti vuonna 1932, kun hän tahtoi alkaa valmistamaan omia tuoksusekoituksia luonnon tuotteista kuten yrteistä, kukista, kasveista, juurista jne. Hän opetti parfyymien, öljyjen ja suitsukkeiden teon hänen pojalleen ja vuosien saatossa tämä pieni perheyritys on kasvanut + tuotekategoria on laajentunut. Mutta jotkut asiat eivät ole oikeastaan muuttuneet. Ikivanhaa perinnettä luoda kauniita tuoksuja eteeristen öljyjen avulla noudatetaan edelleen. Song of Indian tuotteita kaupassani on mm. Organic Goodness tikkusuitsukkeet, tuoksupussit, tuoksuvahat ja tuoksuöljyseokset.  

12,90 €