Suitsukesekoitus, Happiness

Tämä suitsukesekoitus sisältää mandariininkuorta, laakerinlehtiä ja erilaisia kukkia. Tuoksusekoitus tässä on todella hurmaava. Mandariini luo energisoivan ja iloisen ilmapiirin, laakerinlehti taas on voimakas yrtti, jota käytetään manifestointiin, vaurauteen, suojeluun ja puhdistamiseen. Käytä tätä suitsukesekoitusta, kun tahdot manifestoida ja luoda asioita ilon kautta. Soveltuu myös uudenkuun rituaaleihin ja seremonioihin.

Suitsukesekoitusta on lasipurkissa n. 40g ja korkillinen purkki on helppo täyttää uudelleen erilaisilla suitsukesekoituksilla tai kylpysuolalla ym.

Käyttö: polta suitsuketta hiilen päällä palamattomassa astiassa tai suitsukeastiassa ritilän päällä. Irtohiiltä on saatavana erikseen sekä suitsukeastioita, joissa on valmis ritilä.  

Alkuperä: Nämä suitsukeseoksen ainesosat on Song of India yritykseltä eli  yrttien ja kasvien alkuperä tässä suitsukkeessa ei ole Suomi. Song of India on perheyritys, jonka heidän isoisä perusti vuonna 1932, kun hän tahtoi alkaa valmistamaan omia tuoksusekoituksia luonnon tuotteista kuten yrteistä, kukista, kasveista, juurista jne.  Hän opetti parfyymien, öljyjen ja suitsukkeiden teon hänen pojalleen ja vuosien saatossa tämä pieni perheyritys on kasvanut + tuotekategoria on laajentunut. Mutta jotkut asiat eivät ole oikeastaan muuttuneet. Ikivanhaa perinnettä luoda kauniita tuoksuja eteeristen öljyjen avulla noudatetaan edelleen. Song of Indian tuotteita kaupassani on mm. Organic Goodness tikkusuitsukkeet, tuoksupussit, tuoksuvahat ja tuoksuöljyseokset. 

12,90 €