Suitsukesekoitus: Neljä ilmansuuntaa

Suitsukkeessa on maarianheinää, salviaa, katajaa ja kinnikinnicä. Suitsuketta käytetään seremonioihin, rukouksiin yms. Erityisesti voit käyttää neljän ilmansuunnan seremonioihin.

Maarianheinä (sweetgrass) on yksi tärkeimpiä seremoniallisia kasveja ja perinteisesti käytetään henkilön siunaamiseen, pitämään pahoja henkiä loitolla kodista ja puhdistamaan välineitä ja esineitä. Maarianheinä tuoksuu hyvälle ja sen tuoksun sanotaan houkuttavan hyviä energioita. Se symboloi parantamista, rauhaa ja henkisyyttä

Salvia on vahva puhdistaja ja selkeyttäjä. Salvia auttaa ihmistä saamaan tasapainon ja se puhdistaa kaikesta negatiivisesta. Se selkeyttää mieltä, antaa viisautta ja lisää henkistä tietoisuutta. Salvia on erityisen hyvä puhdistamaan huonetta, tilaa tai henkilön auraa kaikenlaisista negatiivisista vaikutuksista

Katajaa käytettiin entisaikana temppeleissä puhdistusrituaaleissa, sillä on maskuliininen, suojeleva energia. Kataja on erinomainen parantumiselle ja puhdistukselle erityisesti myrkkyjen tai tautien leviämisen hillitsemiseksi. Monet käyttävät katajaa suojelemaan pahoilta hengiltä ja noituudelta. Katajasta tuleva savu auttaa selvännäköisyydessä ja se on myös hyödyllinen puhdistamaan sekä stimuloimaan kontakteja toisiin maailmoihin. Kataja aktivoi ja elvyttää väsynyttä kehoa, mieltä ja henkeä. Luo turvallisen ja pyhän tilan.

"Kinnikinnic" tarkoittaa "sitä mikä on sekoitettu". Se tehdään perinteisesti eri kasvien kuorien ja lehtien sekoituksesta. Yleisimmin sekoituksissa on mm. Red Willowin kuorta ja Bearberry kasvin lehtiä, mutta myös muita. Perinteinen käyttötarkoitus: sitä poltettiin piipussa ja käytettiin kouluttamaan shamaaneja ennustamisen ja profetoimisen taitoihin. Käyttö: käytetään erityisissä seremonioissa.

Suitsukkeen alkuperä: Grand Mesa, Colorado

8.00 €
Please select variants first