Suitsukesekoitus: Triple Goddess

Hoitava suitsukesekoitus, joka soveltuu myös healing työskentelyyn tai psyykkisten voimien herättelyyn lempeästi sekä unityöskentelyyn.

Tämän suitsukkeen ainesosat:

Maiden Sage: (Salvia clevelandii) Tunnetaan myös nimellä myskisalvia tai puhvelisalvia, tämä on harvinaisempi salvialaji, jota löydetään Kaliforniasta ja jota käytetään yleisesti puhdistukseen. Sen tuoksu on makeampi kuin tavallisen valkoisen salvia.

Motherworth: (Leonurus cardiaca = Rohtonukula) Tämä kuuluu minttukasveihin, se on monivuotinen kasvi, jota käytetään mielen ja sydämen rauhoittamiseen (yrttiparantamisessa tällä hoidetaan gynekologisia sairauksia).

Cronesworth: (Atemisia vulgaris = Pujo) Tätä käytetään psyykkisten voimien herättelyyn, astraaliprojektioon, healing työhön ja unityöskentelyyn.

Blue Sage: (Artemisia Tridentata = Salviamaruna) Sininen salvia, joka tunnetaan myös nimellä isoäidin salvia, on pitkään ollut suosittu yrtti puhdistustarkoituksissa. Sitä käytetään usein paranemisrituaaleissa. Vaikka tämä tuoksuu hieman samalta kuin valkoinen salvia, sen tuoksu ei ole niin voimakas. Tämän vuoksi sininen salvia on suosittu ihmisten keskuudessa, jotka eivät pysty normaalisti käyttämään valkoista salviaa.

Alkuperä: Grand Mesa, Colorado

9,00 €