Suomalainen keltainen Jasper, raakapala

Suomalaista keltaista jasperia. Saatavilla pieni erä. Kiven koko n.3 x 4 cm, muoto ja koko hieman vaihtelee. Paino on n. 30 g (vaihtelee 28 g-32g).

Alkuperä: Kittilä, Lappi 

Shamaanittaren kivi-info:  Kaikkialla maailmassa muinaiset kansakunnat ja sivilisaatiot ovat kunnioittaneet Jasperia pyhänä ja tehokkaana suojelukivenä, niin fyysisesti kuin henkisellä puolella. Jaspereita kutsuttiin "sateentuojiksi", hoitajiksi, hengen parantajiksi sekä rohkeuden ja viisauden kiviksi.

Keltaista Jasperia pidettiin suojelun ja tarkkanäköisyyden talismaanina, jota papit, shamaanit ja opastajat käyttivät suojelemiseen niin fyysisillä kuin henkisillä matkoilla. Se antoi sisäistä voimaa ja mielen selkeyttä. Keltaisen Jasperin hidas ja vakauttava energia tekee siitä nykypäivänä yhtä arvokkaan. Sillä on syvä yhteys maahan ja se on hieno apu maadoitukseen ja oivallukseen henkisessä työssä, mielen matkoissa tai syvissä meditaatioissa. Voitkin käyttää kiveä henkiseen suojeluun ja avustamaan henkisissä harjoituksissa, shamaanimatkoilla ja syvämeditaatioissa.

Keltainen Jasper stimuloi Solar Plexus Chakraa ja vahvistaa itseluottamusta sekä rohkeutta. Tuo lisää energiaa ja innostusta elämään ja ihmissuhteisiin. Sen energiat ovat erityisen tehokkaita paljastamaan petolliset ihmiset ja kääntämään kateuden ja ilkeyden pois. Käytä kiveä, jos alituisesti ajattelet ja olet huolestunut siitä, mitä muut sinusta sanovat tai ajattelevat. Keltainen jasper auttaa myös poistamaan hämmennystä, jos on syömisneurooseja julkisella paikalla. 

7,00 €