Suomalainen kirkas kvartsi, raakapala 15€

Suomalaista kirkasta kvartsia. Saatavilla kuvassa näkyvät 2 kpl. Kiven koko n. 4 x 5 cm/3 x 6 cm, muoto ja koko hieman vaihtelee. Paino on n. 70 g (66g-87g).

HUOM! toinen vielä jäljellä (päivitetty 10.10)

Alkuperä: Peräseinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Shamaanittaren kivi-info:Vuorikristalli (kirkas kvartsi, vuorikvartsi) => Kirkkaita kvartsikristalleja arvostetaan suuresti niiden jäämäisen kauneuden takia sekä niiden hyödyllisyyden vuoksi. Sen värit voivat olla kristallin kirkas, hieman sumea tai melkein himmeä. Kaikissa värivariaatioissa on kristallin hyödyt ja merkitykset. Kaikki kvartsin eri muodot tuovat erinomaista psyykkistä suojelua ja kykyä kohottaa tietoisuutta ja avata ylempiä chakroja.

Kirkas kvartsi parantaa yhteyksiä henkisen ja fyysisen maailman välillä vahvistamalla kommunikaatiota. Kiven merkitys liittyy myös sen mestariparantajan ominaisuuksiin. Kirkas kvartsi on erittäin arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta mielestä, jotta se kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Sitä pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Elämä sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten kanssa on yksi tärkeimmistä kiven hyödyistä. Se tallentaa tietoa ja nostaa havaintokykyä. Lisäksi se muodostaa suojelevan esteen sille, ettei negatiiviset energia voi tulla läpi.

Chakrat: Kruunuchakra. Mutta vuorikristalleja voi käyttää myös muissa kehon chakroissa puhdistamassa tai asetella niitä kehon ympärille puhdistamaan ja hoitamaan auraa.

15,00 €