Suomalainen Savukvartsi + maasälpä 12€

Uniikki kivi, joka on yhdistelmä vaaleaa maasälpää ja savukvartsia. Tämä on jännän näköinen kivi ja saat pysymään tämän myös pystyssä eli vaaleampi kärki ylöspäin. Saat kuvassa näkyvän kiven itsellesi. Kiven koko 4,5 x 7 cm, korkeus makuulla 3,5 cm ja pystyssä n. 7cm.. Kiven paino on 120 g.

Alkuperä: Kuortane, Etelä-Pohjanmaa

Maasälpä: Maasälpien valtavan monimuotoisuuden vuoksi ne yhdistetään usein elämän muutosten kanssa kamppailemiseen ja ovat sellaisenaan hyödyllisiä niille, joilla on vaikeuksia selviytyä. Maasälpä lisää itsetuntoa, joka auttaa sitä, että kykenemme saavuttamaan tavoitteemme. Maasälpä on myös kivi, joka voi auttaa sinua kehittämään psyykkistä tietoisuutta ja intuitiota. Voit avautua korkeampien olentojen ohjaukselle. Se parantaa viestintää henkimaailman kanssa ja auttaa sinua toteuttamaan ne käytännössä oikeaan aikaan.

Savukvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä


12,00 €