Suomalaiset Fuksiitti-Kvartsiitit, setti 2 kpl

Suomalaista fuksiitti-kvartsiittia. Upea vihreä väri näissä kivissä. Kivien koot ovat 3 x 3 cm sekä 3 x 3,5cm. Saatavilla vain 1 setti eli kuvassa näkyvät kivet.

Alkuperä: Sodankylä, Lappi. PS: nämä ovat geologin varmistamia kiviä ja vihreä väri tulee fuksiitti-nimisestä kiillemineraalista.

Shamaanittaren kivi-info: Harmonia ja onnellinen mieli sekä sydämen toiveet.

Kvartsiitti on muutoksia tasapainottava ja harmonisoiva kivi. Rauhoittaa hyperaktiivista tai yliaktiivista mieltä. Se on ihmissuhteiden talismaani eli sen sanotaan antavan meille "hyvät ihmissuhteet". Kvartsiitti voimistaa myös kommunikaatiokykyjä, joten hyvä kivi käyttää tilassa, jossa monta ihmistä työskentelee yhdessä, joko töissä tai koulussa. Vihreä kvartsiitti tuo lempeää energiaa ja sen sanotaan parantavan ihmisen yksinäisyyttä ja turhautuneisuutta. Kun koet nopeita muutoksia, tämä kivi auttaa sinua säilyttämään perspektiivin ja kaikenlaisen tasapainon muutoksen keskellä. Fuksiitti on upea mineraali, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Otan niistä esille yhden eli se tunnetaan myös toiveiden kivenä. Se auttaa pitämään sydämen liekkiä toiveikkaana ja palamaan kirkkaana pitkään. Toiveet ja unelmat ovat yhtä tärkeitä kuin hengittäminen eli voit ottaa tämän kiven kaveriksi auttamaan sinua löytämään todellisia sydämen toiveita.

Geologinen info: Kvartsiitti on metamorfoitumalla eli maan kuoressa kovassa paineessa ja kuumuudessa pääasiassa kvartsihiekkakivestä syntynyt kivilaji. Alkuperäinen, hiekkakivelle ominainen kerrosrakenne on usein säilynyt.

10,00 €