Sydän, marmori onyx (kullankeltainen)

Kaunis iso sydän, joka on marmori onyx kiveä. Sydämen koko on 6 x 6 cm. Tällä kivellä on myös lämpöä varastoiva ominaisuus eli jos lämmität kiviä ne pystyvät pitkään lämpimänä ja voit vaikka asetella niitä lämpökiviksi keholle. Jokainen sydän on uniikki eli jokaisen pinta ja kuvio on erilainen. Saat itsellesi kuvassa näkyvän kiven. Kuvissa näet kiven kummaltakin puolelta,, toisella puolella jännä harmaa kuvio keskellä sydäntä.

Shamaanittaren info: Marmori Onyx puhuttelee sisäistä soturiamme. Tunteet, mieli ja henkisyys ovat kerroksia, jotka ovat itsenäisiä mutta myös keskenään yhteydessä olevia voimia. Voit työskennellä marmori onyxin kanssa silloin, kun olet aloittamassa uutta elämänpolkua ja tahdot vahvemman itseluottamuksen ja olla paremmin tietoinen asioista ja valinnoistasi. Tämä kivi auttaa sinua ymmärtämään oman arvosi ja sen kuinka voit erottua joukosta, joten hyvä kivi muutosenergioiden kanssa työskentelyyn. Marmori onyx auttaa sinua yhdistymään esi-isiin ja menneisyyteen ja auttaa työskentelemään näiden asioiden kanssa. Onyx maadoittaa ja auttaa sinua ilmaisemaan ajatuksia ja löytämään uuden keskittymispisteen, jos olo on kaoottinen.

Geologinen info: nimestään huolimatta marmori onyx on yhdistelmä aragoniittia, kalsiittia ja kalkkikiveä. Kiven kuviot ja pinta on muodostunut hitaasti virtaavan veden vaikutuksesta. Marmori onyxin väreissä voi olla ruskeaa, oranssia, kullankeltaista, vihreää, luonnonvalkoista ja valkoista. Vihreää marmori onyxia kutsutaan joskus myös Pakistanin onyxiksi. Jos on todella monia värejä yhtä aikaa kivessä, niin sitä voidaan kutsua "multi-marble onyx" nimellä.  

10,00 €