The Chronicles of Destiny Fortune Cards

Tämä upea pakka sisältää 60 fortune korttia sekä opaskirjasen. Mitä kohtalosi paljastaa? Nämä ovat kiehtovat kortit kun etsit vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin. Opaskirjassa on vaiheittaiset ohjeet, avainsanoja sekä perusteellisempia merkityksiä kortteihin.

Oivallinen apu kokeneille käyttäjille, voit esim. nostaa lisäkortteja normaaliin tulkintoihin tai käyttää pelkästään näitä kortteja erilaisiin pöytiin. Nämä kortit sopivat myös niille, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet luentojen tai ennustusten parissa.

Tekijöistä:

Josephine Ellershawin asuu Pohjois-Yorkshiressä, Englannissa ja hänellä on monen vuoden ammatillinen kokemus tarot-luennoista, henkilökohtaisesta kehityksestä, mentoroinnista ja ohjauksesta kansainväliselle asiakaskunnalle. Hän on kirjoittanut bestsellerin Easy Tarot ja Easy Tarot Reading.

Emily Ellershaw varttui kirjojen ja Tarot-korttien ympäröimänä, mikä vaikutti hänen intohimoonsa kirjoittamiseen ja korttien lukemiseen. Hänellä on tutkinto englanninkielisestä kirjallisuudesta ja hän asuu lähellä North Yorkshirea, Englannissa, missä hänellä on oma jatkuvasti laajeneva kirjasto- ja korttikokoelma.

Korttien kuvittaja Claudia McKinney (Kalifornia) on ammattimainen digitaalitaiteilija, joka on erikoistunut myydyimpien kirjailijoiden, kuten Amanda Hockingin ja Kami Garcian, kirjojen kansiin. 


49,00 €