The Oracle of the Fairies

Tunnetun keijujen kanssa kommunikoivan Karen Kayn luomat Oracle of the Fairies kortit opastavat sinua löytämään keijujen viisautta ja saamaan konkreettisia vastauksia, jotka tuovat inspiraatiota ja ratkaisuja jokapäiväisiin kysymyksiin. Tämä pakka vetoaa niihin, jotka rakastavat luontoa ja uskovat elämän taikuuteen ja ihmeisiin. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka "tietävät", että elämässä on enemmän kuin se, mitä voidaan nähdä fyysisillä silmillä ja jotka rakastavat sekä hoitavat planeettaa.

Käytä näitä kortteja mahdollisuuksien portaalina keijutaikuuden valtakuntaan ja manifestoidaksesi uskomattomia ihmeitä. Keijut toivovat, että kaikki kokevat muinaisen viisauden ja tuntevat olevansa yhteydessä maan energioihin. Keijut ovat luonnon vartijoita, maagisia manifestoijia - he tahtovat luoda kauniita siunauksia elämäämme.

Lisätietoa: englanninkieliset, sisältää 44 kaunista oraakkelikorttia ja opaskirjan kortteihin.

Tekijästä: Karen Kay on entinen BBC:n uutistoimittaja, joka kommunikoi keijujen kanssa ja on kansainvälisen keijulehden FAE perustaja. Intohimoinen luonnonystävä, hänen ystävyytensä keijujen kanssa alkoi jo pienestä pitäen isoäidin puutarhassa, jossa hän keräsi ruusun terälehtiä tehdäkseen tuoksua kukkakeijuille. Hän on sukua kuuluisalle keijurunoilijalle ja kirjailijalle Walter De La Marelle. Kortit on kuvittanut Ginger Kelly. 

26,90 €