The Witch's Oracle

Tämä on The Witch's Oracle korttipakan toinen painos, jossa on 45 korttia ja parannettu opaskirja, jotka tutustuttavat sinut noidan maailmaan. Tässä painoksessa on myös seitsemän upouutta inspiroivaa korttia ja oivaltavia viestejä, loitsuja sekä jalokivi-/kristallitietoa. Jokainen kortti sisältää ehdotuksen kivestä, joka auttaa parantamaan lukemistasi ja maagisen loitsun, joka antaa energiaa, vahvistaa kortin merkitystä ja auttaa halutun viestin lähettämisessä maailmankaikkeuteen. Kortteja voidaan käyttää Tarotin tai muiden oraakkelien kanssa selventämään luentaa, kun viestit vaikuttavat epäselviltä tai salaperäisiltä. Täydellinen ennustuspakka noidille tai muille pakanoille, niin kokeneille kuin aloitteleville.

Tekijöistä:

Marla Brooks on kirjailija, Tarot-lukija sekä hän juontaa omaa "Stirring the Cauldron" -ohjelmaa Para X -radioverkostossa - ja hän on noita.

Aunia Kahn on "Alexi Era Galleryn ja Museum of Rescuedin" omistaja, figuratiivinen taiteilija, valokuvaaja sekä kirjailija/kuvittaja.

Nicholas Pearson on kirjailija ja mineraaliasiantuntija, hän opettaa kristalleista ja Reikistä kaikkialla Yhdysvalloissa.

32,90 €