Tiibetiläinen suitsuke; Gokul

Suitsukkeessa on Bdelliumin ja saald hoopin pihkaa sekä katajaa ja sahramia. Bdelliumia kutsutaan sanskritin kielellä "Guggul", joka tunnetaan Tiibetiläisessä lääketieteessä hyvin parantavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se lievittää mm. niveltulehduksia, reumaa ja neurologisia ongelmia. Entisaikaan Guggulua poltettiin pitämällä loitolla noitia ja demoneita. Guggul on suomeksi mirha ja saald hoop pihka tulee puusta nimeltä shorea robusta (intianmerantipuu).

Paketissa on 30 suitsuketta ja yksi suitsukepidike. Kannattaa asettaa pidike palamattomalle alustalle. Suitsukkeen pituus on n. 10,5 cm ja yksi suitsuke palaa n. 45 min.

Lisätietoa: Suitsukkeet ovat hyvälaatuisia ja valmistettu käsin Nepalissa. Tehty 100% luonnollisista ainesosista (yrtit, kasvit, pihkat jne.) joten ne ovat turvallisia ympäristölle ja niitä on turvallista hengittää. Jokainen suitsuke-erä on valmistettu saman reseptin mukaan, mutta johtuen sadonkorjuun luonnollisista eroavaisuuksista, voi lopputuotteessa tuoksu/väri hieman vaihdella.

6,00 €
Please select variants first