Tiibetiläinen suitsuke; Nirvana

Tässä on erityinen suitsukesekoitus, joka on valmistettu Himalajan aromaattisista kasveista ja buddhalaiset harjoittajat ovat käyttäneet sitä vuosisatoja. Suitsukkeen sanotaan herättävän valaistuneita ominaisuuksia. Tässä on katajaa yhdessä 31 muun yrtin kanssa kuten artemisia, lakritsi, neilikka ja kaneli. Ghanten khampa, lhasanga shukpa, pangpoe, balu, neilikka ja kaneli ovat aineksia, joita on perinteisesti annettu uhrilahjana vuoren huipuilta ja rukoiltu rauhaa ja tietoisuutta kaikille olennoille.

Paketissa on 30 suitsuketta ja yksi suitsukepidike. Kannattaa asettaa pidike palamattomalle alustalle. Suitsukkeen pituus on n. 10,5 cm ja yksi suitsuke palaa n. 45 min.

Lisätietoa: Suitsukkeet ovat hyvälaatuisia ja valmistettu käsin Nepalissa. Tehty 100% luonnollisista ainesosista (yrtit, kasvit, pihkat jne.) joten ne ovat turvallisia ympäristölle ja niitä on turvallista hengittää. Jokainen suitsuke-erä on valmistettu saman reseptin mukaan, mutta johtuen sadonkorjuun luonnollisista eroavaisuuksista, voi lopputuotteessa tuoksu/väri hieman vaihdella. 

6,00 €