Tiibetiläinen suitsuke: Tara

Tara meditaatio suitsuke on valmistettu puhtaista ja laadukkaista Himalajan parantavista yrteistä ja kukista. Suitsukkeet ovat valmistettu perinteisen tiibetiläisen buddhalaisuuden sekä lääketieteen tapojen mukaisesti. Tämä on erinomainen suitsuke käyttää uskonnollisissa tai henkisissä tilaisuuksissa ja rituaaleissa. Tässä on hieman enemmän mausteinen tuoksu, joten se soveltuu myös hyvin virkistämään mieltä jooga-ja meditaatioharjoituksissa. Tätä suitsuketta käytetään myös puhdistamaan negatiivista energiaa kotona, työpaikoilla yms. 

Tämä suitsuke sisältää kuutta myrkytöntä ainetta ja luonnollisia tuoksuja kuten valkoinen santelipuu (White Sandal) ja muskottipähkinä (Myristica fragrans) sekä muita. Nämä suitsukkeessa käytettävät aineet suojelevat ja puhdistavat niin fyysisiä elimiä kuin sisäistä vitaalienergiaa. Ne puhdistavat chakroja ja kanavia sekä erityisesti tasapainottavat mieltä ja edesauttavat meditaatiossa sekä henkisessä kehityksessä.

Lisätietoja: Tässä suitsukkeessa on luonnollinen väri ja se on vapaa kaikista synteettisistä aineista ja tuoksuista. Tämä suitsukeseoksen on valinnut Dr. Pasan Y. Arya ja se on valmistettu Nepalissa hänen ohjeiden mukaisesti. Tässä paketissa on 27 suitsuketikkua, joiden pituus on n. 19cm.

7,00 €