Toteemieläin suitsukkeet: Susi

Nämä suitsukkeet on valmistettu käsin käyttämällä eteerisiä öljyjä. 

Suden symbolit: opettaja, tiennäyttäjä, vahvuus, rohkeus, vapaus, itsenäisyys ja viisaus. Susi ilmestyy usein opastamaan sinua itsesi löytämisen tiellä. Käytä vaistojasi ja luota niihin.


Susi tulee tukemaan ja opettamaan meille seuraavista asioista: henkilökohtainen oma voima, tasapaino, itsekontrolli ja eläimelliset vaistot. Susi auttaa tilanteissa, joissa täytyy olla viisas ja valpas eri vivahteille. Se auttaa sinua suojelemaan emotionaalista ja fyysistä hyvinvointia. Susi on erittäin älykäs ja elegantti kommunikointitaidoissa, mutta tarpeen tullen puolustaa perhettä ja reviiriään. Sudella on erittäin korkeasti kehittynyt kolmas silmä tai kuudes vaisto, joten hän auttaa sinua työskentelemään intuitiivisen puolen kanssa. Kaikki eläimet ovat osa henkimaailmaa, joiden tieto ja viisaus ansaitsevat kunnioitusta ja arvostusta. Toteemieläimet auttavat meitä ymmärtämään elämän kehän (medicine wheel) oppitunteja. Tunnistat voimaeläimen erityisellä yhteydellä. Olennolla on sinulle erityinen opetus. Anna voimaeläimen vastata kysymyksiisi unissa sekä anna sen laajentaa tietoisuuttasi.


Pakkaus sisältää 12 kpl suitsuketikkuja. Pituus n. 25 cm ja paloaika suunnilleen 45 min. Peräisin Amerikasta (New Mexico). 

5,00 €
Please select variants first